Excursie educationala de o zi

Excursie educationala de o zi

#als001

Excursie educationala de o zi

» 299 Ron/ persoana

Excursie de o zi

Perioada: 2024 – 2025

CLICK AICI PENTRU PROGRAM

 

Transport autocar – plecarea din Bucuresti

Aceasta oferta se poate ACHITA si cu VOUCHERE DE VACANTA

 

 

Va invitam alaturi de noi intr-o minunata excursie de o zi cu activitati educative, unde cei mici vor invata jucandu-se si decoperind universul cunoasterii.
Activitățile educative au o importanță crucială în dezvoltarea copiilor, având un impact major asupra multor aspecte. Atunci când este prezentată sub forma unui joc, activitatea de învățare
devine plăcută, iar rezultatele apar după scurt timp și sunt de lungă durata. Prin desfășurarea unor activități educative, copiii se dezvoltă astfel.

» TARIFUL INCLUDE
  • Transport Bucuresti cu autocare clasificate pentru transport intern si international;
  • Masa inclusa
  • Intrarile la obiectivele turistice din program;
  • Insotitor de grup;
  • Vizita la principalele atractii din zona si la obiective propuse in program;
» TARIFUL NU INCLUDE
  • Cleltuieli personale.

 

Nota:

  • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
  • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
  • Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.
1
PROGRAM

Intalnire cu insotitorul agentiei dimineata devreme, la locul si ora stabilite de comun acord, plecare spre Scoala Japoneza. Vom face un atelier creativ de arta traditionala pentru plierea hartiei. Vom incepe cu un o introducere fascinanta in istoria origami, dupa care vom face o selectie individuala a modelelor , vom primi instructiuni pas cu pas sub supervizarea atenta a profesorilor iar la sfarsit vom finaliza prin personalizarea lucrarilor cu numele fiecarui participant. Impactul educativ pe care acesta activitate il are este imbunatatirea abilitatilor motrice fine, dezvoltarea creativitatii, promovarea atentiei la detalii, cresterea concetrarii si a increderii in sine.

Vom lua pranzul, dupa care vom merge spre Reptiland. Reptiland - o aventură educațională pentru întreaga familie Reptiland este locul unde copiii văd cât de frumoasă și diversă este lumea în care trăim și cât de multe locuri de pe Pământ merită vizitate. Am creat Reptiland cu gândul la toți copiii care vor avea șansă să vadă mai întâi lumea și apoi să o cunoască. Reptiland București ar putea fi caracterizat drept un muzeu modern de științe ale naturii, dar este mult mai mult de atât! Ar putea fi caracterizat drept un loc unde poți viziona permanent expoziții de reptile și plante exotice, dar este mai mult de atât! La Reptiland te bucuri de adevărate ecosisteme în miniatură, cu zeci de specii de plante exotice vii și de reptile vii, ce trăiesc în terarii și vivarii automatizate, de mari dimensiuni, care reproduc habitatul lor natural. Ai parte de o experiență inedită de explorare și relaxare în mijlocul orașului aglomerat și poluat. Reptiland este creat în spiritul respectului față de natură și de biodiversitate și are ca scop promovarea acestor valori în rândul publicului larg.

Dupa, vom merge sa vedem Muzeul National, de Geologie care este unic prin conceptia sa. Cuprinde intr-o succesiune logica toate ramurile stiintelor geonomice, de la formarea planetelor, a mineralelor, a rocilor, a zacamintelor de substante minerale utile, la tectonica globala, la evolutia vietii pe Pamant si aparitia omului. In Sala de „Colectiuni” se pot admira flori de mina romanesti. Sala fostei biblioteci gazduieste dinozauri descoperiti in Romania, reptile dar si alte vietuitoare ce au trait acum cateva sute de milioane de ani. La subsol, salile de „Geologia Romaniei” expun colectii petrografice amenajate astfel incat sa corespunda unitatilor geotectonice majore si sunt destinate in mod deosebit specialistilor. Salile de mineralogie cuprind exponate cu forme ciudate, adunate din întreaga lume. Mineralele fluorescente pot fi vizitate intr-o sala speciala, unde lumina ultravioleta transforma rocile aparent obisnuite intr-un spectacol de culori. In sectia de stratigrafie se poate invata istoria pamantului, dar si evolutia geologica a spaţiului romanesc. Muzeul cuprinde si alte sectiuni – dinamica interna a Pamantului, petrografie (cu principalele tipuri de roci, unele vechi de peste 1 miliard de ani), zacaminte (metalifere, carbuni, petrol, sare), paleobotanica si paleozoologie, tectonica Romaniei -, dar si cateva esantioane de foraj reprezentative pentru teritoriul tarii. Vizitatorilor muzeului le sunt propuse diferite tematici specifice si trasee, acestia fiind îndrumati de ghizi specialisti in stiinte geologice.

LOCATIE

TARIFUL INCLUDE:

  • Transport Bucuresti cu autocare clasificate pentru transport intern si international;
  • Masa inclusa
  • Intrarile la obiectivele turistice din program;
  • Insotitor de grup;
  • Vizita la principalele atractii din zona si la obiective propuse in program;

TARIFUL NU INCLUDE

  • Cleltuieli personale.