Excursie de toamna – Zile de poveste

Excursie de toamna – Zile de poveste

#als001

Excursie de toamna – Zile de poveste

» de la 699 Ron /persoana

Luna octombrie este mult așteptată de copiii de pretutindeni datorită serbării Halloween-ului.
Ne vom bucura de o petrecere mascată cu muzică, iar cei mici își vor prezenta creațiile propri în materie de măști și dovleci decorați.
Întreaga activitate se va desfășura într-un spațiu de poveste, cu frunze foșnind sub picioare sub măreția copacilor înalți.
Vom face activitati in natura de curatare a pomilor , ne vom distra, si vom crea amintiri de neuitat.

2 ZILE – PROGRAMUL DETALIAT AICI

3 ZILE – PROGRAMUL DETALIAT AICI

 

» TARIFE

» 699 Ron /persoana – 2 zile

» 999 Ron /persoana – 3 zile

 

» TARIFUL INCLUDE
  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • 1 noapte Cazare in camere de 2, 3 sau 4 persoane la pensiune de 3 *
  • Mese incluse ( 3 mese/zi)
  • Transportul cu autocar clasificat international, pe ruta Bucuresti – Brasov si retur:
  • Insotitor din partea agentieipe tot parcusul excursiei;
  • Animator, discoteca si programe de animatie;
» TARIFUL NU INCLUDE
  • Cheltuieli personale

Nota:

Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectandin totalitate vizitele mentionate în program.
Categoria mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus.
Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

1
Ziua 1

ZIUA 1: BUCURESTI – Vizita la gradina zoologica din Bucov – Brasov - Activitati in gradina si petrecere (aprox. 200 km)

Intalnire cu insotitorul agentiei dimineata devreme, la locul si ora stabilite de comun acord, plecare spre Brasov. Prima oprire o facem la Gradina Zoologica de la Bucov, unde vom face un tur ghidat si un joc de orientare in spatiu. Gradina ocupa, in prezent, 16-hectare din cele peste 100 ale Parcului Memorial Constantin Stere. Efectivul de animale include atat specii locale, cat si exotice, dintre care se evidentiaza cangurii rapizi de talie mica si lamele Alpaca, singurele exemplare din Romania. Printre animalele Zoo Ploiesti se numara lei, jaguari, ursi carpatini, ursi spalatori, cerbi carpatini, caprioare, tapi, ponei Shetland, watussi (vaci africane), porci de apa, maimute pavian, macaci berber, iguane verzi, chinchille, dihori, cat si o multime de pasari, cum sunt gastele cu obraji albi, ratele exotice (o prezenta rara pe teritoriul Romaniei), fazanul argintiu, fazanul auriu si multe altele.

Oprim sa luam pranzul si dupa mergem la pensiune, sa facem cazarea iar dupa pranz vom incepe activitatea in gradina. Ne vom impartii in echipe de lucru si vom incepe actiunea. Vom avea parte de experiențe care ne vor ajuta sa cunoaștem mai bine nevoile naturii, lucrând împreună și cu plăcere cu natura pentru a crea abundență și a produce hrană, în armonie cu toate ființele. Perioada de toamnă este o perioadă crucială în ceea ce privește îngrijirea pomilor fructiferi. Când natura începe să-și pregătească resursele pentru iarna ce se apropie, toți gospodarii și proprietarii de plantații de pomi fructiferi trebuie să efectueze toți pașii necesari, astfel încât să se asigure că plantele au cele mai bune condiții și vor trece cu bine pentru sezonul rece. Astfel, în toiul recoltării ultimelor fructe, vom pregatii toate lucrările și tratamentele ce contribuie la sănătatea pomilor înainte de intrarea în iarnă. În cadrul acestei activitati vom explora în detaliu principalele etape și acțiuni necesare pentru a menține o livadă sănătoasă și prolifică.

Seara, dupa cina, vom incepe distractia cu animatorii Alsys Travel.

2
Ziua 2
ZIUA 2: ACTIVITATI LA PENSIUNE

Dupa ce luam micul dejun, organizam un atelier de sculpat si decorat dovleci. Atelierul de sculptat dovleci de Halloween oferă participanților ocazia de a-și exprima creativitatea transformând dovlecii în opere de artă unice. Sub îndrumarea noastră, participanții vor învăța tehnici de bază și avansate de sculptură. Vor învăța de la clasicele fețe de dovleac înfricoșătoare până la modele mai complexe și detaliate. Fiecare participant va avea la dispoziție un dovleac. De asemenea, va avea un set complet de unelte pentru a-și aduce la viață propriul design de Halloween. Această activitate este perfectă pentru a adăuga un strop de autenticitate festivităților. Este ideală pentru a crea decorațiuni personalizate. Aceste decorațiuni vor impresiona oaspeții. Dupa, ne vom apuca de decorat și pictat dovleci de Halloween.Participanții își pot transforma dovlecii în adevărate opere de artă. Folosind vopsele, markere, sclipici, panglici și alte materiale decorative, fiecare dovleac poate fi transformat într-un personaj vesel. Poate deveni un monstru înfricoșător sau o piesă elegantă de decor. Acest atelier este ideal pentru toate vârstele. Oferă oportunitatea de a experimenta cu culori și texturi. Participanții pot crea dovleci unici, perfecti pentru decorarea casei sau a evenimentului de Halloween. Servim pranzul, luam o pauza de odihna si vom incepe o vanatoare de comori, o forma excelenta de divertisment si un prilej foarte bun de deprindere a unor abilitati.

Aceasta activitate, va aduce numeroase beneficii si poate contribui la dezvoltarea sanatoasa a copiilor, influentand diverse aspecte ale acestui proces, cum ar fi: Rabdarea – vanatorile de comori sunt consumatoare de timp si necesita multa gandire pentru a descoperi indicii.

Atentia – activitatea le cere copiilor sa se concentreze mult pentru a urma instructiunile si a gasi indicii. Lucrul in echipa – copiii trebuie sa lucreze in echipa, sa rezolve puzzle-uri impreuna, sa se imparta pentru a cauta indicii si pentru a gasi comoara. De asemenea, ii invata sa comunice mai bine, sa actioneze responsabil, ca o echipa, si sa-si imbunatateasca abilitatile sociale. Activitatea fizica – copiii au nevoie sa faca mult sport, iar vanatoarea de comori poate fi o forma de activitate in aer liber interesanta. Imaginatia – toate acele povesti pe care si le imagineaza pot fi folosite in astfel de jocuri cu regi si printese, pirati si batalii si, mai ales, aventuri. Luam cina si dupa ne costumam pentru Petrecerea de Halloween! O petrecere de Halloween pentru copii si adolescenti atomica, cu mult dans, muzica, provocari electrizante si voie buna mooolipsitoare. Vom exersa cu totii dansul fantomelor, figurile de prezentare cat mai impresionante si nu numai. Atentie ! Programul este doar pentru copiii energici, costumati cat mai haios si dornici de o petrecere bomba ! Ne intoarcem acasa, unde vom ajunge in functie de trafic.

3
Ziua 3

ZIUA 3: MUZEUL STIINTELOR SI INTOARCERE BUCURESTI

Mic dejun si mergem sa vizitam Muzeul de Stiinte, care este cel mai mare muzeu interactiv, unde vom participala cateva experimente inedite.Vom face cunostinta cu exponate interactive, prin intermediul caruia facem o calatorie cu fenomene de fizica, biologie, matematica si astronomie. Astel cei mici vor avea ocazia sa inteleaga si mai bine diverse fenomene ale naturii, teorii complexe despre stiinta. Ne vom juca si invata in aceleasi timp.

Ne intoarcem acasa, unde vom ajunge in functie de trafic.

 

LOCATIE

TARIFUL INCLUDE:

  • Intrarile la obiectivele turistice;
  • 1 noapte Cazare in camere de 2, 3 sau 4 persoane la pensiune de 3 *
  • Mese incluse ( 3 mese/zi)
  • Transportul cu autocar clasificat international, pe ruta Bucuresti – Brasov si retur:
  • Insotitor din partea agentieipe tot parcusul excursiei;
  • Animator, discoteca si programe de animatie;

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Cheltuieli personale