Alsystravel_logo
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26

www. alsystravel.ro


Ferma "LA TZARA" si Manastirea Samurcasesti

Tara: Romania Romania

Oras: Bucuresti<

Durata: 1 zi

De la: 2018-09-10

Pana la: 2019-09-08

Tip transport:  autocar

 

Descriere: Pretul include :
Transport dus - intors cu autocarul

Nu include:
Intrarile la obiective


Manastirea Samurcasesti:


Pe raza comunei Ciorogarla, la nici 20 de km de Bucuresti, se afla manastirea de maici Samurcasesti, singura din tara care are 3 altare. Lacasul a fost ctitorit de boierii Samurcasi si, la inceputul secolului trecut, reprezenta un ideal popas de reculegere pentru locuitorii Capitalei care obisnuiau sa se plimbe cu trasura pe soseaua ce duce spre Bolintin. Astazi, dupa 200 de ani de la infiintare, acest complex manastiresc continua sa atraga credinciosii, dornici sa se roage intr-un loc curat si linistit, incarcat de istorie, ale carui ziduri marete impun respect vizitatorului. Lacasul are trei hramuri:Sfanta Treime, Adormirea Maicii Domnului si Cuvioasa Parascheva.


Ferma : "la Tzara"


FACILITĂŢI PENTRU COPII: Mângâiat şi hrănit animale, loc de joacă, călărit ponei, lecţii echitaţie, atelier desen / pictură, atelier olărit, alergat pe pajişte şi jocuri cu mingea, circuit biciclete
FACILITĂŢI PENTRU PĂRINŢI: circuit biciclete 25 km, echitaţie în manej sau prin pădure, plimbări caiac pe râul Argeş, aruncatul cu privirea (către copil/copii) de la restaurant, inchiriat cort pentru relaxare, după o masă copioasă, organizat petreceri pentru copii şi team building-uri cu colegii, cumpărat produse bio (în curând)


Program excursie :

Plecare spre Manastirea Samurcasesti.
Plecare spre Ferma "La Tzara" unde se vor petrece cateva ore.
Plecare spre Bucuresti.
 

Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

 

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.