Alsystravel_logo
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26

www. alsystravel.ro


Thassos Grand Resort

Tara: Grecia Romania

Oras: Thassos<

Durata: 7 nopti

De la: 2018-04-27

Pana la: 2018-10-06

Tip transport:  individual

 

Descriere: Thassos Grand Resort oferă acces direct la o plajă privată din Thassos şi are 2 piscine în aer liber, un restaurant tip bufet care serveşte o mare varietate de meniuri mediteraneene autentice, o tavernă tradiţională grecească, bar pe plajă şi un bar la piscină.

Camerele şi apartamentele spaţioase de la Thassos Grand Resort au mobilier elegant şi facilităţi moderne. Toate unităţile de cazare includ baie privată cu cadă. Toate tipurile de cameră au TV cu ecran plat de 43 inch, iar unele includ un living spaţios, cu canapele confortabile. Oaspeţii se pot bucura de vedere la grădină, la munte sau la mare. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul Olympus serveşte un mic dejun bogat şi oferă vedere la golful Agios Giannis Lukas. Taverna Dionysos oferă preparate mediteraneene rafinate realizate cu ingrediente atent selecţionate. Oaspeţii se pot relaxa la piscină savurând o selecţie bogată de băuturi răcoritoare, iar la lounge-bar sunt oferite cocktailuri originale.