Alsystravel_logo
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26

www. alsystravel.ro


Oferta shock Paralia Katerini

Tara: Grecia Romania

Oras: Paralia Katerini<

Durata: 7 nopti

De la: 2018-05-04

Pana la: 2018-10-05

Tip transport:  autocar

 

Descriere: 

 

Ziua I: Bucuresti-Paralia Katerini 

Intalnire cu grupul si imbarcare in autocar conform tabelului de mai jos

Traversarea Bulgariei (pe timpul noptii) - Kulata – Salonic - Paralia Katerini.

 

Ziua II: Salonic-Paralia Katerini

In cursul diminetii  ajungem in Grecia. Cazare Paralia Katerini.

 

Ziua III- VIII :

Cazare Paralia Katerini. Timp liber sau posibilitatea de a participa la excursii optionale.

Din Paralia aveti ocazia sa descoperiti Grecia continentala si insulara, sa pasiti pe urmele filosofilor greci sau pe urmele imparatilor romani, sa va incarcati spiritual  la Meteora sau la moastele facatoare de minuni de pe insula Evia, sa va bucurati de “casa zeilor”, de verdele insulelor, de shopping, de marea Egee… Oricine vine in Grecia se indragosteste iremediabil de aceasta tara, se indragosteste de bucataria mediteraneana, de ritmurile muzicii, de tot.

 

Ziua IX: Paralia Katerini – Bucuresti

Dupa micul dejun, timp liber, aproximativ ora 17 :00 imbarcare pentru plecarea spre tara pe  traseul Paralia Katerini – Salonic – Bulgaria (traversare pe timpul noptii) – Romania  (in locul imbarcarii), in cursul  diminetii aproximativ 06:00 (in functie de formalitatile vamale, trafic, etc.).


Taxa de statiune se achita la receptia hotelului aproximativ 0.50 -1.50€/camera/noapte.


Hotelurile care intra in acest program:

HOTEL OREA ELENI 3***

Hotelul este situat in centrul statiunii, la aproximativ 2 minute fata de plaja.Dispune de: bar, piscina, terasa, camerele fiind dotate cu T.V, grup sanitar individual, uscator de par, balcon, minibar (15 euro/sejur/ camera include 10 bauturi), A.C. (contra cost 5 euro/zi/camera).
WI-FI spot.


HOTEL OREA PALACE 4****
Hotelul este situat in partea noua a statiunii, la aproximativ 4 minute fata de plaja. Dispune de: bar, terasa, camerele fiind dotate cu T.V., aer conditionat, grup sanitar, uscator de par, balcon, minibar.


HOTEL /VILA COSMOS***
Este situata la aproximativ 4 minute fata de plaja, 4 minute de Biserica din central statiunii si un minut, fata de supermarketul Lidl.
Camerele sunt dotate cu: TV, AC ( contra cost 5 euro/zi/camera), grup sanitar, chicineta cu minim de vesela, frigider, balcon / terasa, WI-FI.

 

HOTEL GL 3***
Renovat integral in 2005, hotelul GL*** ofera conditii bune de cazare, pentru petrecrea unui concediu minunat la malul marii Egee.Hotelul este langa Orea Eleni 3*.
Hotelul ofera cazare in 20 de camere:camere single,camere duble ,camere triple.Acestea au in dotare: TV satelit, aer conditionat, telefon, minibar, feon, grup sanitar propriu cu dus, baby cot (la cerere) si balcon.
Servicii si Facilitati Hotel:Hotelul dispune de:salon de mic dejun, cafe-bar,room service,lift ,seif la receptive,internat WiFi la receptie.

 

HOTEL GOLDEN STERN 3***
Hotelul Golden Stern*** din Paralia este un hotel afacere de familie renovat recent ce ofera cazare in camere confortabile. Hotelul dispune de facilitati moderne, ce sunt necesare pentru relaxare, dupa o zi petrecuta sub soare, la malul marii Egee.
Hotelul ofera cazare in 16 camere: 10 camere duble si 6 camere triple, dispuse pe 3 etaje. 9 camere duble au pat twin si o singura camera dubla are pat matrimonial.
Camerele au in dotare: linie telefonica directa, TV satelit, grup sanitar propriu cu dus, aer conditionat, incalzire centralizata, internet wireless, balcon, baby cot (la cerere) si minibar.
Hotelul Golden Stern*** dispune de:
• restaurant, salon de mic dejun, cafe-bar
• salon de relaxare cu TV satelit
• internet wireless
• exchange
• loc de depozitare a bagajelor
• seif la receptie, lift, fax
• hotelul nu dispune de parcare proprie, dar exista parcare publica in zona.