Alsystravel_logo
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26

www. alsystravel.ro


Ferma Cocosul Rosu

Tara: Romania Romania

Oras: Bucuresti<

Durata: 1 zi

De la: 2018-09-10

Pana la: 2019-09-08

Tip transport:  autocar

 

Descriere:         

Tariful include:
- transport cu autocarul
- insotitor din partea agentiei
- tot ce este inclus in program


Va invitam sa petreceti o zi de neuitat la ferma Cocosul Rosu. Copiii vor avea ocazia sa participe activ la toate activitatile ce au loc intr`o ferma, sa impleteasca propria paine, sa participe la pregatirea branzei dar si sa savureze din gustoasele bucate traditionale  pregatite cu grija din carne si legume exclusiv din productie proprie.
Inarmati cu voiosie vor  vizita intreaga ferma, de la serele pline de legume proaspete la grajdurile cu vaci si porci si nu in ultimul rand vor vedea capritele.
Cei dornici de joaca sunt asteptati la un loc special amenajat in imediata vecinatate a tarcului pentru ponei
Deoarece aerul curat le va face pofta de mancare vor servi pranzul in aer liber sau daca vremea este racoroasa ii invitam in saloanele special amenajate.
Nu trebuie sa uitam de stana cu oi oile si capre.
In plimbarea  pana la stana vor putea invata lucruri noi despre lucrarile agricole ale campului care sunt acum in plina desfasurare.
Pentru a incheia o zi perfecta vor veni inapoi cu carutele si cei 2 cai, iar cei mai curajosi vor invata sa calareasca poneii.

Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.