Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Muzeul Antipa si plimbare cu vaporasul in Parcul Herastrau
Galerie Foto |
Back
Forward
Muzeul Antipa si plimbare cu vaporasul in Parcul Herastrau
Excursii scolare
Tara: Romania
Locatie: Bucuresti
De la: 2018-09-10
Pana la: 2019-09-08
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 35  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 

Tarif: de la 35 lei/persoana

 

 

Recomandare: ora de stiinte
 
 *Oferta este valabila pentru un grup minim de 45 persoane.  

 *pentru reduceri si gratuitati  va rugam sa contactati agentia

 


Tariful include:
- transport cu autocarul
- insotitor din partea agentiei


Tariful nu include:
- intrari la obiective

 

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa este un muzeu din București, amplasat în Șoseaua Kiseleff nr. 1. Patrimoniul muzeului este format din peste 2 milioane de piese, grupate în diferite colecții zoologice,paleontologice, de minerale și roci și etnografice.


Parcul Herastrau este zona preferata de relaxare din inima Bucurestiului inca din secolele trecute. Incepand cu anii 1800, lumea eleganta a Micului Paris se plimba pe malurile lacului Herastrau, lac ce face parte din lantul de lacuri al raului Colentina. Spre sfarsitul secolului al 19-lea si pana in 1930, parcul de pe malul Herastraului, care a primit intre timp numele de Parcul National Carol al II-lea, a devenit un loc obisnuit de promenada si conversatii pentru bucuresteni. Insa, amenajarea propriu-zisa a parcului a inceput in anul 1936, cu ocazia expozitiei "Luna Bucurestilor". Denumirea initiala a parcului a fost schimbata odata cu venirea comunismului, cand a fost redenumit in Parcul V.I. Stalin. Numele era sustinut si de existenta unei statui a lui Stalin, situata la intrarea dinspre actuala piata Charles de Gaulle, schimbata apoi cu una ce il reprezinta pe generalului francez.


PROGRAM:
Plecare spre Muzeul Antipa. Dupa vizitare se merge in Parcul Herastrau - plimbare cu vaporasul.


Optional: vizita Muzeul Satului
 

Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

 

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza. 

F_facebook-icon
1sigla_anat