Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Calugareni - Giurgiu
Galerie Foto |
Back
Forward
Calugareni - Giurgiu
Excursii scolare
Tara: Romania
Locatie: Giurgiu
De la: 2017-03-01
Pana la: 2018-03-01
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 35  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 

Tarif excursie : 
 
de la 35 lei / copil

 

Recomandare: pentru ora de istorie, religie.  

 

TRASEU: BUCURESTI - GIURGIU
Distanta dus-intors 120 km
 
*Oferta este valabila pentru un grup minim de 45 persoane.   
*pentru reduceri si gratuitati  va rugam sa contactati agentia 

 

 

Pretul include :
- Transport dus - intors cu autocarul


Nu include:
- Intrarile la obiective

 

Localitatea Calugareni este situata la jumatatea distantei dintre Bucuresti si Giurgiu. Ea a ramas in istorie prin batalia dintre romanii condusi de Mihai Viteazu si turcii condusi de Sinan Pasa (23 august 1595), al carui obiectiv era transformarea Tarii Romanesti in Pasalac Turcesc.


Orașul Giurgiu a fost cel mai probabil întemeiat în secolul 14, ca port la Dunăre, de către comercianții genovezi . Numele orasului vine de la protectorul Genovei, sfântul Gheorghe (în italiană San Giorgio), de la care se trage numele actual. Giurgiul a fost pentru prima dată menționat în documentul Codex Latinus Parisinus din 1394, în timpul domniei lui Mircea cel Bătrân. În 1420 a fost cucerit de Imperiul Otoman care dorea astfel să dețină controlul traficului pe Dunăre. Otomanii au numit Giurgiul "Yergöğü".
Fiind un oraș fortificat, Giurgiul a jucat un rol important în războaiele frecvente dintre români și turci pentru controlul Dunării, iar mai apoi în războaiele ruso-turce.


Programul excursiei:
Se viziteaza Manastirea Comana (Comana), Statuia lui Mihai Viteazu (Calugareni), Biserica din Lemn, Muzeul de Istorie Giurgiu. 

 

 

Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

 

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.   

F_facebook-icon
1sigla_anat