Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Parc Aventura si Manastirea Comana
Galerie Foto |
Back
Forward
Parc Aventura si Manastirea Comana
Excursii scolare
Tara: Romania
Locatie: Bucuresti
De la: 2018-09-10
Pana la: 2019-09-08
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 35  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 

Pret excursie: 
 
de la 35 lei / copil   

 Recomandare: pentru ora de istorie (Vlad tepes, Mihai Viteazu), religie, educatie fizica.

 

TRASEU: BUCURESTI-COMANA  

  DISTANTA 80 km dus-intors

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 45 persoane. 

*pentru reduceri si gratuitati  va rugam sa contactati agentia

 

 

Pretul include :
Transport dus - intors cu autocarul


Nu include:
Intrarile la obiective

 

Parcul Natural Comana este o rezervatie unica in Europa si include zeci de specii de plante si animale protejate de legile internationale. Este considerat a doua delta a Romaniei, iar atractia padurii o reprezinta teii si speciile protejate: lacramioarele, ghimpele si bujorul de padure. 

 

Manastirea Comana, situata în comuna Comana din judetul Giurgiu, a fost ctitorita de Vlad Tepes în anul 1461, ca o manastire-cetate, care însa s-a ruinat pâna la finele secolului al XVI-lea. Locul pe care a fost înaltata manastirea era odinioara o insula, în mijlocul mlastinilor, iar accesul se facea pe o poarta aflata in nordul incintei, dupa ce se traversa un pod de lemn, usor de incendiat la vreme de primejdie. Râul Câlnistea, care curge în partea de rasarit a satului Comana, întâlneste în cale balta Comanei pe care o strabate si din care se desprinde în fata manastirii. În dreptul satului Comana, apa desface un brat care ocoleste ostrovul si se reîntoarce apoi la vechea matca.
Pentru ca sunteți pasionați de aventura și natura va așteptăm cu mic cu mare la Parcul de Aventura Comana.

Parcul de aventura Comana cuprinde 4 trasee pentru copii si 3 trasee pentru adulti de dificultate progresiva (usor, mediu si dificil) si o tiroliana peste lac.

Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite inaltimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzator, prin traversare sau catarare.

Plecare spre Manastirea Comana

Casa memoriala a lui Gellu Naum, Eseist, poet, prozator si dramaturg, Gellu Naum este considerat cel mai important reprezentant roman al curentului suprarealist si unul dintre ultimii mari reprezentanti ai acestuia pe plan european.

 

Palatul Mogosoaia este o cladire istorica ce a fost in posesia familiei Brancoveanu timp de aproximativ 120 de ani. In prezent, adaposteste Muzeul de Arta Brancoveneasca si este un important punct de atractie turistica.  

 

Plecare spre Bucuresti

 

  Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.

F_facebook-icon
1sigla_anat