Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Tabara in Thassos
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Grecia Thassos hotel Aithrion Studios 3*
Descriere: Aithrion Studios se afla la doar 2 minute de Golden Beach, in frumosul sat Skala Potamia, Thassos. Se ofera camere si apartamente, in care ar putea dormi 2-5 persoane si care sunt complet echipate cu tot ce aveti nevoie. Camerele si apartamentele au aer conditionat, TV, bucatarie si frigider, baie proprie si un balcon sau o veranda. In gradina exista gratar si chiosc, unde va puteti bucura de prepararea gratarului, pe care il puteti servi apoi cu familia si prietenii. Gradina este mare si ofer
Cazare Grecia Thassos hotel Liolios Studio 3*
Descriere: Liolios Studios este o proprietate situată printre pini, la 100 de metri de plaja Chrissi Ammoudia din Thasos şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon sau patio mobilat. Centrul localităţii Skala Potamias se află la 5 minute de mers pe jos. Toate studiourile de la Liolios sunt dotate cu aer condiţionat şi se bucură de vedere la munţii înverziţi şi de vedere parţială la Marea Egee. Fiecare include o chicinetă b
Cazare Grecia Thassos hotel Olga Christina Studio 3*
Descriere: Olga Christina este o proprietate situată la 50 de metri de plaja din Thasos şi oferă unităţi de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi balcon. Centrul localităţii Skala Potamias se află la 5 minute de mers pe jos. Toate studiourile sunt dotate cu aer condiţionat , televizor, chicineta si baie proprie. La mică distanţă de mers pe jos de proprietate se găsesc minimarketuri, restaurante şi taverne de peşte tradiţionale. Oraşul şi portul Lim

Tabara in Thassos
Tabere de vara
Tara: Grecia
Locatie: Thassos
De la: 2018-06-24
Pana la: 2018-09-05
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 330  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
330 Euro/copil/sejur 7 zile (6 nopti)*
 
350 Euro/adult/sejur 7 zile (6 nopti)  
 
*tarif valabil pentru copii pana la 16.99 ani
 
Date plecare: 
28.06 - 05.07.2018
17.08 – 24.08.2018
23.08 – 30.08.2018
29.08 – 05.09.2018
 
 

Tarifele sunt  valabile pentru un grup minim de 45 persoane. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa  sine si modificari ale tarifului ofertei.     
 
 
Grup minim: 45 persoane
 

 ***Click aici pentru excursii optionale***

 

 

Thassos, numita si "insula de smarald" este situata in golful Kavala, in partea nordica a Marii Egee si este cea mai apropiata de Grecia continentala (8 km). In partea ei cea mai intinsa, insula masoara 22 km de la est la vest si 26 km de la nord la sud. Dintre toate insulele greceşti, Thassos se evidenţiază prin unicitatea mondială a marmurei albe şi prin cultivarea celebrelor măsline de calitate superioară „throuba”. Printre produsele naturale, tradiţionale, pe care le poţi găsi în timpul unei vacanţe pe Insula Thassos, se află celebrul ulei de măsline, mierea, brânza feta, dulceţurile din fructe proaspete şi băuturile uzo şi tsipouro.

 

PACHETUL INCLUDE:
- 6 nopti cazare, la Aithrion Studios 3*, Liolios Studio 3* si Olga Christina Studio 3*, in camere cu 3 si 4 paturi
- Regim de masa: demipensiune
-Transport cu autocare clasificate international – 2 nopţi pe drum
- Programe de animatie, jocuri concursuri, distractie pe care le propunem elevilor: show interactiv de percutie, hip-hop si latino dance, concurs de karaoke pe echipe, concurs de dans, showuri si concursuri la pachet cu multa-multa distractie pentru O VACANTA DE NEUITAT!!!!!
- Asistenţă turistică din partea agenţiei, pe toată durata taberei.
- inot şi plaja pe plajele de vis blue flag, clasificarea acordata pentru calitatea deosebita a apei Marii Egee
- transferul cu ferryboatul - 2 sensuri
 
 
PACHETUL NU INCLUDE:

- asigurarea de sanatate;
- activitatile optionale;
- intrarile la obiectivele turistice din program.

 
EXCURSII ŞI ACTIVITĂŢI OPŢIONALE
(grup minim 20 persoane):
- pe plajă - jet ski, water ski, para gliding, para sailing, banana
- turul insulei cu barca  – program special Alsys Travel, cu preţ promoţional. Pe barcă: concurs de sarituri in apa, oprire într-o lagună pentru snorkeling şi înot.
- vizita la Aliki, Manastirea Los Arhangelos, fabrica de bijuterii Iris Gold
- vizita si shopping in Panaghia - fabrica de ulei, biserica din Panaghia
- Thassos by night town - shopping şi vizitare oraş

 
 
Excursiile optionale se organizeaza pentru un grup minim de 20 persoane!! Tarifele pentru excursiile optionale nu includ intrarile la obiectivele turistice vizitate.

F_facebook-icon
1sigla_anat