Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Hotel Diana 3*
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Baile Herculane hotel Diana Hotel 3* - Baile Herculane
Descriere: Piscina interioară are ferestre din podea din tavan care inundă zona cu lumină naturală. O serie de şezlonguri şi palmieri înconjoară zona piscinei. Camerele spaţioase ale hotelului Diana au mobilier modern şi sunt decorate în nuanţe de roşu, crem şi maro. Toate au baie privată, zonă de relaxare şi TV. Unele includ un dormitor separat şi o cameră de zi. Restaurantul hotelului Diana serveşte preparate din bucătăria regională şi internaţională. Puteţi savura

Atractii locale

834435318d3dcf84a675917b000aa91b
Titlu: Baile Herculane

Descriere:
Statiunea Baile-Herculane este integrata in Parcul National Valea Cernei-Domogled iar prin asezarea ei atractiva pe fascinanta vale a Cernei, la o altidudine de 160 m, ii confera un climat agreabil, cu influente mediteraneene.
Atestarea documentara a statiunii dateaza din anii 153 e.n. in perioada civilizatiei romane, statiunea a fost constituit un important punct de atractie pentru aristrocatia Romei antice.
impresionati de exceptionala putere tamaduitoare a apelor sacre de pe Valea Cernei, romanii sositi in Dacia le-au inchinat un adevarat cult balnear sub semnul tutelar al lui Hercules.
Din 1736 incepe reconstructia si modernizarea « bailor », a cailor de acces, granicierii banateni construind aici majoritatea edificiilor din statiune, care poarta amprenta unui baroc austriac impresionant.
Statiunea a fost vizitata de-a lungul timpului de mari personalitati, cum ar fi : imparatul Iosif al II-lea , imparatul Francisc I si imparateasa Charlotte, imparatul Franz Iosef si imparateasa Elisabeta.
Existenta neintrerupta de doua milenii a statiuni Baile-Herculane a fost favorizata de eficacitatea miraculoasa a izvoarelor termale, dar si de pitoreasca asezare a statiunii intr-o vale adapostita de munti, de o frumusete aparte.
Dotarea tehnico-edilitara de prim rang la un confort de inalta tinuta si bogata diversificare a metodelor de tratament de la cura balneara clasica la diverse metode de f

Hotel Diana 3*
Turism Balnear Romania
Tara: Romania
Locatie: Baile Herculane
De la: 2018-05-01
Pana la: 2018-08-31
Tip transport:  individual
Cazare:
Pret: de la 220  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

220 RON/persoana/ zi , cu Mic Dejun si doua Mese Festive


  Tarifele  includ  micul  dejun  in  sistem  bufet  suedez  si  acces  gratuit  la piscina interioara, sauna finlandeza si jacuzzi  
 
Mic dejun suplimentar: 
- adulții și copii peste 12 ani - 24 lei/ zi -copiii (7 ani-12 ani)- pat suplimentar + mic dejun – 40 lei/ zi 
- copiii (0-7 ani) – gratis 

Cazarea pentru copii: 

Copii până la 7 ani - gratis, cazarea se face în paturile existente, fără pat suplimentar. 
Daca se solicita pat suplimentar: 40 lei/ noapte, mic dejun inclus (fara mic dejun = 28 lei/ noapte) 
 
* Accesul la serviciile incluse și serviciile conexe se face doar pe baza brățărilor de acces (nedetașabile, netransmisibile)  

F_facebook-icon
1sigla_anat