Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_AMERICA DE VEST
Galerie Foto |
Back
Forward
AMERICA DE VEST
Circuite SUA
Tara: Statele Unite ale Americii
Locatie: San Francisco
De la: 2018-04-25
Pana la: 2018-09-09
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: de la 2280  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
AMERICA DE VEST - Mari metropole si Parcuri Naturale

San Francisco - Monterey - Calico - Las Vegas - Zion Canion - Monument Valley
Grand Canion - Parcul National Joshua Tree - Los Angeles

Zbor LUFTHANSA - 11 Zile - 2280 Euro + taxe 455 Euro = 2735 Euro
PRIMAVARA 2018: 16.05

Servicii incluse

• Bilete avion Bucuresti - San Francisco/ Los Angeles - Bucuresti;

• Cazare 9 nopți cu mic dejun în hoteluri de 3* bine cotate astfel:
- 2 nopti in zona San Francisco
- 1 noapte in zona Bakersfield
- 1 noapte in zona Las Vegas
- 1 noapte in zona Bryce
- 1 noapte in zona Tuba/Cameron
- 1 noapte in zona Scottsdale
- 2 nopti in zona Los Angeles
• Transport cu autocar modern, cu aer condiționat, pe tot traseul excursiei ;
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport
• Excursiile si vizitele prevazute in program:
- Marele Canion Colorado,
- drum panoramic „ 17 Mile Drive",
- parcurile nationale Zion, Joshua Tree,
- Canionul Bryce,
- excursie la Muir Woods cu intrare inclusa
- excursie la Calico cu intrare inclusa
- plimbare cu jeep-ul cu indienii Navajo - Monument Valley
- intrarea la Studiourile Universal
• Ghizi locali de limba engleza ;
• Insotitor de grup roman
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection Plus indiferent de varsta - cel mai complet produs personalizat inclus in pachet!


Preturile nu includ
• Taxa de viza SUA*: 160 USD la cursul afisat de BANCA TRANSILVANIA in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a bancii TRANSILVANIA (taxa este nerambursabila)
• Bacsis pentru soferi, ghizi locali:
- 12 USD /persoana/zi (sofer + ghid) - obligatoriu in SUA si Canada
• Bilete de intrare altele decat cele mentionate la servicii incluse
• Excursiile optionale;
• Alte vizite decat cele mentionate in program


Ziua 1 (16.05)– Bucuresti – San Francisco

Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays la ora 10:30 dimineata si imbarcare la cursa Lufthansa LH1653 cu decolare la ora 12.45 spre Munchen. Aterizare la Munchen, trecere prin zona de tranzit a aeroportului pentru imbarcare la cursa LH458 cu decolare la ora 16:05 catre San Francisco. Sosire la ora 19:30 ora locala! Transfer aeroport – hotel, cazare în San Francisco, hotel Holiday Inn Golden Gateway (sau un hotel similar).

Ziua 2 (17.05)– San Francisco

Mic dejun. Azi vom face un tur de oras panoramic ce include:  Union Square  - cel mai prestigios cartier comercial al orasului care gazduieste buticuri de lux, magazine de cadouri, galerii de arta,  Chinatown – cea mai mare comunitate chinezeasca din afara Asiei si cea mai veche din America de Nord, una din atractiile de top din San Francisco, cartierul de afaceri – cea mai mare concentratie de corporatii, firme de avocatura, companii de asigurari, agentii imobiliare si alte institutii financiare din oras, totodata aici se ragasesc si cele mai inalte cladiri din San Francisco , Fisherman’s Wharf , vom traversa Podul Golden Gate -  unul dintre cele mai frumoase si cele mai faimoase poduri din lume si una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne, si vom ajunge in pitorescul orasel Sausalito, aflat de cealalta parte a golfului. Dupa amiaza vizita la Muir Woods, o uimitoare padure de sequoia ce ne va incanta cu faimosii copaci giganti cu o vechime de cateva sute de ani. Cazare în San Francisco, hotel Holiday Inn Golden Gateway (sau un hotel similar).

Ziua 3 (18.05)– San Francisco – Monterey - Bakersfield

Mic dejun. Pornim catre Monterey, prima capitala a Californiei. Aici vom vizita portul pescaresc si Cannery Row – faleza denumita in memoria lui John Steinbeck. In continuare, excursia ne poarta de-a lungul celebrei rute « 17 Mile Drive «, ce ne va incanta cu privelisti uluitoare. Ziua continua cu vizitarea fermecatorului orasel Carmel cu ale sale plaje neatinse si magazine atractive. Seara, ajungem in zona Bakersfield pentru cazare, la hotelul Rosedale (sau similar).

Ziua 4 (19.05)– Bakersfield – Las Vegas

Mic dejun. Astazi ne vom indrepta catre orasul-fantoma, Calico, orasel tipic Vestului Indepartat. Vizita acestui fost oras minier care a explodat dupa descoperirea argintului la poalele muntilor din 1881. Vom fi intampinati de cowboy si serifi in costume vechi si astfel ne vom simti ca in vestul salbatic din anii 1880.  Ne vom continua drumul catre Las Vegas, capitala mondiala a jocurilor de noroc. Dupa cazare in Las Vegas Hotel Excalibur (sau similar), plimbare pe Strip cu insotitorul roman de grup pentru a descoperi cele mai faimoase cazinouri din lume, adevarate palate, realizate dupa locatii celebre de pe intregul mapamond: piramidele egiptene (Luxor), lacurile italiene ( Bellagio), Venetia, Paris,  Monte Carlo, New York, etc.

Ziua 5 (20.05)– Las Vegas – Zion – Bryce Canyon

Mic dejun. O zi extraordinara in care vom descoperi unele dintre cele mai impresionante parcuri naturale ale Americii. Incepem cu cel mai vechi parc din Utah, Zion Canyon -  o destinatie faimoasa pentru peisajele unice si platourile maiestuoase. Continuam drumul catre St. George, un oras fondat de mormoni. Vom face o oprire pentru fotografii la templul Mormonilor. Apoi, ne indreptam catre Bryce Canyon – descoperit de mormoni in secolul 19, o simfonie de forme si culori ce ofera o imagine spectaculoasa. Cazare in zona Bryce Canyon la hotelul Best Western Plus Ruby’s Inn sau similar (sau similar).

Ziua 6 (21.05)– Bryce – Monument Valley – Tuba City/Cameron

Mic dejun. Deplasare catre Monument Valley, una dintre cele mai spectaculoase regiuni din America, folosita drept cadru pentru nenumarate filme western si aflata in mijlocul rezervatiei tribului de indieni Navajo. Vom face o plimbare cu jeep-urile impreuna cu indienii Navajo. Drumul continua catre orasul Tuba. Cazare in zona Tuba  la hotelul Quality Inn Navajo Nation Tuba City sau similar .

Ziua 7 (22.05)– Grand Canyon – Scottsdale

Mic dejun. Astazi excursia continua catre Parcul National Grand Canyon. Ne vom plimba de-a lungul granitei sudice a Canionului pentru a admira una dintre cele mai frumoase si uimitoare minuni ale lumii. Marele Canion Colorado este una din cele 7 minuni naturale ale pamantului, o uriasa cicatrice pe fata pamantului sapata in zeci de milioane de ani. Ne vom deplasa catre zona Scottsdale pentru cazare.

Ziua 8 (23.05)– Scottsdale – Joshua Tree – Los Angeles

Mic dejun. Plecam catre incantatorul Parc National Joshua Tree care cuprinde doua deserturi importante. Desertul Colorado se afla in partea estica a parcului si are gradini naturale de cactusi si tufisuri. Desertul Mojave reprezinta habitatul special al copacului Joshua, de unde vine si numele Parcului. Cel putin 240 de specii de pasari, au fost observate in acest parc. Apoi, ne indreptam catre Palm Springs, o populara destinatie de vacanta de pe costa de vest preferata de multe personalitati din lumea divertismentului, un mic orasel oaza in desertul Californiei de Sud (oprire pentru fotografii). Deplasare catre Los Angeles. Cazare in zona Scottsdale la Holiday Inn Express Scottsdale North sau similar.

Ziua 9 (24.05)– Los Angeles

Mic dejun. Astazi vom vizita in cadrul unui tur panoramic fascinantul Los Angeles, capitala industriei de film si televiziune. Vom descoperi cele mai importante obiective ale Orasului Ingerilor incluzand :  Beverly Hills - unde isi au redesinta multe vedeta de la Hollywood, cartierul mexican si cartierul de afaceri, vom face o plimbare pe Hollywood Boulevard, unde vom putea admira legendarul “ Walk Of Fame”, Teatrul Chinezesc – in fata acestuia cele mai multe vedete de la Hollywod si-au facut amprente in ciment ale mainilor si picioarelor in momentul cand au primit o stea pe “Walk of Fame”, Teatrul Dolby – locul ceremoniilor de decernare a premiilor Oscar. Ziua continua cu o vizita la

F_facebook-icon
1sigla_anat