Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Vacanta de Paste in Roma
Galerie Foto |
Back
Forward
Vacanta de Paste in Roma
Paste in Italia
Tara: Italia
Locatie: Roma
De la: 2018-04-05
Pana la: 2018-04-10
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: de la 587  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Vacanta de Paste in Roma - Italia
  
587 Euro/persoana/sejur 5 nopti
 
Supliment camera single: 190 EURO
 

Nicio alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si astazi spiritul Marelui Imperiu. Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

PROGRAMUL CIRCUITULUI: 

Ziua 1 (5 aprilie): BUCURESTI-ROMA Intalnire la ora 04:45 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUE AIR cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:45. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (in opinia agentiei echivalent 3* standard international). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi. 

Ziua 2 (6 aprilie): ROMA Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore - construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro, cu celebra sculptura a lui Michelangelo, "Pieta". Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. 

Ziua 3 (7 aprilie): ROMA -TIVOLI - ROMA (excursie optionala) Mic dejun. Pentru prima parte a zilei, puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu oprire la Villa Adriana. Aceasta a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian. Dupa amiaza vom face o plimbare pietonala impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga "piazza" de Biserica Trinita dei Monti; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane. 

Ziua 4 (8 aprilie): ROMA-FLORENTA-ROMA (excursie optionala) Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil, se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza, intoarcere la Roma. 

Ziua 5 (9 aprilie): Excursie in Insula CAPRI (optionala) Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. 

Ziua 6 (10 aprilie): ROMA-BUCURESTI Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 22:25.

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti - Roma si retur cu compania BLUE AIR; 
• 5 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (echivalent 3* standard international); 
• transferuri aeroport - hotel - aeroport;
• tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local; insotitor roman de grup; taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• catering la bord; 
• intrari la obiectivele turistice;
• excursiile optionale;
• asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate); 
• taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 euro/zi/persoana.    

F_facebook-icon
1sigla_anat