Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Piata de Craciun la Viena
Galerie Foto |
Back
Forward
Piata de Craciun la Viena
Piete de Craciun
Tara: Austria
Locatie: Viena
De la: 2018-12-23
Pana la: 2018-12-27
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: 149  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
Craciun Viena
 
Zbor TAROM - 5 Zile - 449 + 150 taxe aeroport = 469 € / persoana

Perioada: 23.12.2018 - 27.12.2018
 

Servicii incluse
• 4 nopti cazare cu MIC DEJUN la hotelul ales in Viena
• Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport si tur panoramic al orasului Viena (3 ore)
• Plimbare cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului
• Vizitarea Pietei Traditionale de Craciun de la Primarie cu insotitorul de grup.
• BONUS: CONCERT DE CRACIUN VIENNA RESIDENCE ORCHESTRA la Palatul Auersperg
• BONUS: CINA INTR-UN RESTAURANT DIN CENTRUL VIENEI IN SEARA DE CRACIUN.
• Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni - Viena - retur;
• Taxele de aeroport 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) ;
• BONUS: Asigurare Medicala si STORNO - Cocktail Travel Protection indiferent de varsta
• Insotitor roman de grup.


Preturile nu includ
• Intrarile la obiectivele turistice, (altele decat cele incluse in program)
• Alte servicii decat cele mentionate in program
• Excursiile optionale

 

Program :

23.12.2018 Bucuresti - Viena/ Hotel Ibis Wien Mariahilf 3* sau Hotel Best Western Plus Amedia Wien 4*
Intalnire cu insotitorul de grup pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 14.30 pentru imbarcare la cursa TAROM RO343 cu decolare la ora 16.30 spre Viena. Aterizare la Viena la ora 17.05. Tur panoramic al orasului: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlament, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere Prater, etc (fara intrari incluse). Transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Cazare la hotelul ales in Viena. (Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*Superior http://www.ibis.com/gb/hotel-0796-ibis-wien-mariahilf/index.shtml sau Best Western Plus Amedia Hotel Wien 4* - http://amediahotels.com/english/Home.html )


24.12.2018 Viena - Cina si Concert de Craciun la Palatul Auersperg
Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup in Piata de Craciun de la Primarie pentru a patrunde in lumea magica a Craciunului, unde, intr-o atmosfera de poveste, veti gasi peste 150 de casute din lemn care va ofera decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, jucarii din lemn, turta dulce, fructe confiate, castane prajite, cartofi copti, punch din fructe de padure. Seara, impreuna cu insotitorul de grup, ne vom indrepta spre Palais Auersperg pentru a petrece o seara memorabila ascultand muzica lui Mozart sau Strauss in interpretarea Wiener Residenzorchester. Ora 18:30 - Concert Craciun VIENNA RESIDENCE ORCHESTRA; Ora 20:00 - Cina de Craciun intr-un restaurant din centrul Vienei. Seara, cazare la hotelul ales in Viena.


25.12.2018 Viena - Prater - Cina traditionala
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari si vizite individuale. Va recomandam sa mergeti la „Prater", pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad" - Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Seara, optional, va invitam la o Cina intr-un restaurant traditional vienez cu meniu traditional si muzica specifica acestei zone. Seara cazare la hotelul ales in Viena.


26.12.2018 Viena - Padurea Vieneza
Mic dejun. Excursie optionala „Padurea Vieneza", in care veti avea ocazia de a vedea o parte din minunatele imprejurimi ale Vienei. Drumul strabate partea sudica a padurii vieneze, trece prin Baden, stravechi oras roman si binecunoscuta statiune Spa, catre Manastirea Heiligenkreuz, a doua cea mai veche manastire cisterciana din lume si Mayerling, unde se afla biserica si muzeul ridicate in amintirea Printului Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Josef si al Imparatesei Elisabeta, mostenitorul tronului Austro-Ungariei care s-a sinucis in acest loc impreuna cu iubita sa, baronesa Maria Vetsera. Optional, se poate ajunge pana la Seegrotte, cel mai mare lac subteran din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi, plimbari in oras sau pe incantatoarele stradute ale Centrului Vechi al acestui oras maiestuos. Seara cazare la hotelul ales in Viena.


27.12.2018 Viena - Bucuresti
Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plimbare. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoasa castele in stil baroc din Europa si se afla in in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Va recomandam sa alegeti „Turul Imperial al Palatului" (appx. 35min - Pret Informativ 11.5Eur/ pers) sau Marele Tur al Palatului (appx. 50min - Pret Informativ: 14.5 Eur/ pers). Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00, iar dupa amiaza transferul hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO344, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 17.50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20.20.

 

F_facebook-icon
1sigla_anat