Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_ISRAEL 2018 Taramul Religiilor
Galerie Foto |
Back
Forward
ISRAEL 2018 Taramul Religiilor
Circuite Israel
Tara: Israel
Locatie: Tel Aviv
De la: 2018-02-19
Pana la: 2018-10-15
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: de la 549  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
ISRAEL 2018 Taramul Religiilor


Zbor TAROM - 490 €+ 165 € taxe aeroport = 655 €/persoana
Plecari: 19.02.2018; 25.05.2018; 27.08.2018; 15.10.2018


Servicii incluse
• 5 nopti cu DEMIPENSIUNE, din care 4 nopti la Bethlehem hotel 3*superior/4* si 1 noapte la Nazareth sau Tiberias
• Transferuri si transportul cu autocar 3* cu aer conditionat;
• Vizitele si intrarile mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
• Transport avion TAROM Otopeni-Tel Aviv-retur. Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana;
• Taxele de aeroport 170 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
• BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta tip COCKTAIL TRAVEL PROTECTION;
• Transport auto intern la cerere in rezervare
• Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local;

 

Tariful nu include:
• Bacsis pentru servicii locale, ce se achita insotitorului de grup pana la sosirea in Israel: 30 Eur/persoana;
• Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturi la cina;
• Pranz fara bauturi la Ierihon sau pranz cu Pestele Sf. Petru
• Excursie optionala la Sf Sava si croaziera optionala pe Marea Galileei


Ziua 1 - Bucuresti - Tel Aviv - Haifa - Muntele Tabor - Nazareth
Ora 04.45 pentru plecarea din 19.02.2018 si 03.00 pentru restul plecarilor, intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.30 decolare in 19.02.2018 si ora 06.00 decolare pentru restul plecarilor spre Tel Aviv, cu zbor TAROM RO155. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 10.05 in 19.02.2018 si 08.35 pentru restul plecarilor. Pornim spre Nordul tarii. Facem primul popas la Haifa, al treilea oras ca marime al Israelului si port la Marea Mediterana, aflat intr-un golf la poalele Muntelui Carmel. Turul panoramic include numeroase puncte de atractie, intre care amintim: Centrul Mondial al cultului Baha'i, cu Templul si Gradinile Suspendate, Grota lui Ilie Tezviteanul la Stella Maris, Manastirea Ordinului Carmelitelor. Plecam si urcam apoi pe Muntele Tabor - inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Caana la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Vizitam Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Cina si cazare Nazareth, hotel 3*+/4*.


Ziua 2 - Nazareth - Marea Galileei - Bethlehem

Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Marea Galileei. Deplasare spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painii si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional (12 usd/persoana) plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus si dejun la un restaurant din zona, unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar dejun 25 USD/pers.). Seara, plecare la Bethlehem pentru cina si cazare hotel 3*+/4*.


Ziua 3 - Bethlehem - locul sfant al Nasterii Domnului - Optional Sf.Sava
Mic dejun. Vizita inclusa in Bethlehem - se viziteaza Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina, Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Optional vizita in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuze 12 usd/pers). Cina si cazare Bethlehem hotel 3*+/4*.

 

Ziua 4 - Bethlehem - Ierusalim - Muntele Maslinilor - Muntele Sion - Drumul Crucii
Mic dejun. Dimineata vizita pe Muntele Maslinilor incepe la Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona a Inaltarii si la Biserica Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit, unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului-Catolica si Zidul Plangerii. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*+/4*.

 

Ziua 5 - Bethlehem - Raul Iordan - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Pentru inceput poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului, pentru a primi binecuvantarea cu apa raului sfant; vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Popas la un magazin de unde se pot achiztiona curmale. Optional, Masa de pranz la Qumran intr-un restaurant local (pret 25 usd/persoana). Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta si se poate face baie in apa cu cel mai mare grad de salinitate din lume. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*+/4*.


Ziua 6 - Bethlehem - Ein Karem - Tel Aviv - Bucuresti

Mic dejun. Se elibereaza camerele si se pleaca spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului. Plecare spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras panoramic si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa - in cartierul vechi al orasului la Podul Dorintelor si la Biserica Franciscana Sf Petru. Seara, transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti RO154 la ora 23.30.

 

Ziua 7 - Bucuresti Aterizare la Bucuresti la ora 02.25.

 

F_facebook-icon
1sigla_anat