Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Piata de Craciun Berlin
Galerie Foto |
Back
Forward
Piata de Craciun Berlin
Piete de Craciun
Tara: Germania
Locatie: Berlin
De la: 2018-11-29
Pana la: 2018-12-02
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: de la 229  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 Piata de Craciun Berlin

Perioada: 29 Noiembrie - 02 Decembrie   
    
     
 

Tarif de la 229 euro/sejur de 4 zile

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Berlin => Bucuresti, Compania Lufthansa via Munchen
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 3 nopti cu mic dejun la Hotel Holiday Inn City West 4*, sau similar
• Tur de oras Berlin cu autocar si Ghid local
• Tururi pietonale cu ghidul insotitor si vizitarea Pietelor de Craciun


Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice

 

 

29 Noiembrie | Bucuresti - Berlin Tur de oras si Targul de Craciun din Piata Gendarmenmarkt

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Berlin via Munchen. Decolare la ora 06:00 si aterizare la ora 07:05. Scurta escala in Munchen, imbarcare pe zborul LH2194 cu decolare la 08:30. Sosire in Berlin la 09.40. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Faimosul Zid al Berlinului care obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Transfer la hotel. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Targului de Craciun din Piata Gendarmenmarkt-unde se organizeaza una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Berlin. Obiecte de artizanat vechi, broderii, cioplitori in lemn si pietrari care-si prezinta munca lor, jongleri, acrobati, grupuri de dans si coruri, artisti de renume internationali, sunt ingredientele de succes ale acestui renumit targ de Craciun. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.


30 Noiembrie | Potsdam si Palatul Sanssouci - Piata de Craciun de la Castelul Charlottenburg

Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam ! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator „fara griji". Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Tarif: 55 €/persoana: transport autocar, bilet de intrare la Palat, audio guide, insotitor de grup. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Pietei de Craciun de la Castelul Charlottenburg. Din 2007 Castelul Charlottenburg gazduieste cea mai faimoasa Piata de Craciun din capitala Germaniei. Castelul si parcul sau sunt cufundate intr-o lumina romantica, peste 150 de comercianti din intreaga Germanie s-au strans aici sa-si prezinte obiectele de arta si artizanat vechi, sunt organizate targuri de meserii si nu in ultimul rand aici se desfasoara un adevarat spectacol culinar. Puteti admira vestitele casute din lemn multicolore imbracate in haine de sarbatoare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.


1 Decembrie | Dresda - Florenta de pe Elba "Elbflorenz"

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Dresda, supranumita si "Florenta de pe Elba". Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria-i cenusa precum legendara pasarea Pheonix dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Berlin. Tarif: 60 €/persoana: transport autocar, tur de oras Dresda, insotitor de grup. Cazare Hotel Holiday Inn City West 4* sau similar.


2 Decembrie | Berlin - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului, acum toate imbracate in haine de sarbatoare. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH167 cu destinatia Bucuresti via Frankfurt. Decolare la ora 18:15 si aterizare la Frankfurt la ora 19:25. Scurta escala si imbarcare pe zborul LH1422 la 20:50. Sosire in Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

F_facebook-icon
1sigla_anat