Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Circuit Toamna la Istanbul
Galerie Foto |
Back
Forward

Atractii locale

8c2b161cee293f8028dcc396168030f1
Titlu: Moscheea Albastra

Descriere: Moscheea imperială Sultanahmet (tr. Sultanahmet camii), cunoscută în toată lumea ca Moscheea Albastră din Istanbul, datorită placajelor decorative interioare din faianţă bleu şi albă, este cea mai mare şi mai vizitată moschee din Istanbul. Ctitorită de Ahmet I, al XIV-lea sultan otoman, construcţia a fost realizată între 1609-1616 de arhitectul Mehmet Aga, format la şcoala arhitectului Sinan, cel mai renumit arhitect al Turciei.

Circuit Toamna la Istanbul
Circuite Turcia
Tara: Turcia
Locatie: Istanbul
De la: 2018-10-14
Pana la: 2018-10-22
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 159  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
 
ISTANBUL 4 ZILE / 3 NOPTI
 
BONUS!!!! Tur de oras Istanbul

PERIOADA: 14-17.10.2018
                      19-22.10.2018
 


TRANSPORT: autocar
 

Tarif: - 159 Euro/persoana/sejur 3 nopti cu BB (MIC DEJUN)


Hotelul inclus in program:
Hotel Grand Ons 3*

 TARIFUL INCLUDE:
- cazare 3 nopti in camera DBL, TRPL
- masa in regim de mic dejun /demipensiune
- asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului
- transport Bucuresti-Istanbul-Bucuresti, cu autocar clasificat pentru transport international
- BONUS!!!! Tur de oras Istanbul

TARIFUL NU INCLUDE:
- asigurarea de sanatate
- intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale si ghidul turistic

 

PROGRAM

Ziua 1 . Imbarcare din Bucuresti
Ora 06:00. Plecare pe traseul Giurgiu - Ruse - Stara Zagora - Edirne - Istanbul. Sosire seara, dupa ora 18:30 si cazare la hotel 3*. La ora 20:30, tur panoramic cu autocarul -Tur by night Istanbul (se traverseaza Stramtoarea Bosfor dinspre Europa spre Asia si invers).Cazare la Hotel de 3*


Ziua 2 - Mic dejun. Incepand cu ora 08:30, intreaga zi o dedicam descoperirii splendorilor fostei capitale otomane, unicul oras intins pe doua continente, locul in care doua lumi diferite si fascinante se unesc: Europa si Asia. Incepem cu Biserica Bizantina Sfanta Sofia (Hagia Sophia) si Palatului Topkapi - fostul palat al sultanilor si actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare, toiagul lui Moise, sabia lui David. Continuam cu :Piata Sultanahmet, Moscheea Albastra (Sultanahmet Mosque), Hipodromul si Basilica Cisterna.
-Excursie optionala: insula Prințului (BuyukAda): 50 euro de persoana- pretul include transfer de la hotel dus-intors, ferry boat catre insula, ghid in limba engleza, masa de prânz si plimbarea cu faytonul (trăsura ) pe insula. Cazare la Hotel 3*


Ziua 3 - Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Sugeram vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul 19, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk.


-Excursii optionala :

1)Croaziera pe Bosfor (varianta scurta de 2 ore): 15 euro de persoana- pretul include doar tur panoramic pe Bosfor 2 ore, transferul de la hotel se va face cu autocarul nostru.
2) Croaziera pe Bosfor noaptea cu show: 45 euro de persoana- pretul include transferul de la hotel dus-intors, croaziera pe Bosfor, cina (open buffet), show cu specific turcesc, bauturile alcoolice locale si racoritoare locale nelimitate. Programul incepe in jur de ora 20.30 si se termina la ora 23.30.

 

Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping in Marele Bazar - cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul, un loc foarte cautat de turisti, acoperind o suprafata de marimea unui oras, unde va puteti tocmi pentru orice sau in Bazarul Egiptean, renumit pentru condimente, ierburi aromatice si mirodenii. Mai puteti opta si pentru alte zone comerciale, cum ar fi Isstiklal Caddesi, Tesvikiye Caddesi, pietele Piata Horhor, Cukurcuma Sokagi. Cazare la hotel 3*.


Ziua 4 - Mic dejun. Ora 08:30 - plecare din Istanbul pe ruta Edirne - Stara Zagora -Ruse- Giurgiu. In Edirne (maxim 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata, dar si de numarul mare de ferestre: nu mai putin de 999. Sosire in Bucuresti .
 

 

*Tarifele sunt valabile pentru conditiile de mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

 

F_facebook-icon
1sigla_anat