Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_City Break in Grecia
Galerie Foto |
Back
Forward
City Break in Grecia
City Break Atena
Tara: Grecia
Locatie: Atena
De la: 2018-08-15
Pana la: 2018-08-19
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: 459  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 Atena - City Break cu asistenta turistica

 Tarif: 459 euro/ persoana

4 nopti in camera dubla cu mic dejun

 

4 nopti cazare cu MIC DEJUN la Hotel TITANIA 4* in INIMA Atenei Asistenta permanenta in limba romana, inclusiv la excursiile opti onale Bonus! Turul panoramic al orasului Atena cu intrare optionala la Acropole Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta – cel mai complet produs personalizat inclus in pachet!

 

 

Ziua 1 BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 14:30 cu insotitorul de grup roman, in partea dreapta a holului (zona veche) la baza scarii rulante si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer de la aeroport la hotel. O placuta plimbare de seara prin centrul Atenei. Cazare la hotel 4* in Atena.


Ziua 2 ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei inclus, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu prezentarea asigurata de ghidul grec, vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana). Dupa tur, cei ce doresc se pot intoarce pe jos la hotel, prin cartierele Monastiraki si Plaka, piata Atenei si forfota zilnica a acestui oras milenar. Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena.


Ziua 3 ATENA – Cap Sounion

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion cu pranz inclus si posibilitatea de a face plaja si baie in apele Marii Egee, pe traseul: Atena - Cap Sounion, locul unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox. 45 km). Se mai poate alege varianta unui pranz optional in renumitul cartier Plaka. Optional, seara, puteti face si o plimbare spre dealul Lycabethus, aflat la aproximativ 20 de minute de hotel Titania, unde puteti urca cu telefericul (aprox 10 euro de persoana) si de unde puteti avea o superba panorama a Atenei. Cazare la hotel 4* in Atena.


Ziua 4 ATENA – Optional, Croaziera si vizite in Insula Aegina
Mic dejun. Timp liber. Optional, daca timpul este favorabil, o spectaculoasa plimbare cu vizite in Insula Aegina din Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea Manastirii Sfantului Nectarie, sfant canonizat in anul 1961, vizita exterioara la Templul Athenei Aphaia si Manastirea Sf. Mina. Pranzul inclus se va servi la ora 14.00 la o taverna traditionala din insula si returul la hotel se va face in jurul orei 20.00. Cazare la hotel 4* in Atena.


Ziua 5 ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situa în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în antica lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se eliberea la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din cadrul hotelului Titania. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.
 
Descriere Hotel

TITANIA 4*

Localizare: hotelul este situat ideal in centrul istoric si comercial al Atenei, la 300m de Piata Omonia si 10 minute pe jos de Piata Sintagma.  Sunt 30 km distanta de aeroportul Eleftherios Venizelos de langa Atena.
Facilitati hotel: restaurant Olive Garden situat chiar pe acoperisul hotelului, cu o panorama superba si spectaculoasa spre Acropole si Lycabethus, unde va puteti petrece o seara relaxanta, restaurantul La Brasserie Cafe, bar, room service, wifi cu plata, camera de bagaje, parcare cu plata, sala de fitness.
Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, minibar, Internet cu plata, papuci baie, cosmetice.


Excursii Optionale


        •    Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 80 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
        •    Croaziera pe Marea Mediterana in Golful Saronicos la Insula Aegina Pret informativ: 85 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare din Pireu, croaziera, pranzul pe insula si turul cu explicatii in limba romana.
        •    Excursie optionala la Cap Sounion. Pret informativ: 80 €/persoana, incluzand transport auto, pranz traditional la o taverna pe malul marii si asistenta turistica.
        Important! Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minimum 20 persoane platitoare,
 

Servicii incluse

4 nopti cu Mic dejun la HOTEL TITANIA 4* in centrul Atenei (sau similar)
Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti; 23 kg bagaj de cala si 8 kg bagaj de cabina de persoana
Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
Transferul apt-htl-apt
Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta –cel mai complet produs personalizat inclus in pachet!

 

Pretul nu include

Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (3 eur/zi/camera) ce se achita direct la receptia hotelului

F_facebook-icon
1sigla_anat