Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Odihna si tratament in Sovata
Galerie Foto |
Back
Forward
Odihna si tratament in Sovata
Turism Balnear Romania
Tara: Romania
Locatie: Sovata
De la: 2018-01-15
Pana la: 2018-12-22
Tip transport:  Individual
Cazare:
Pret: de la 145  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
  ODIHNA SI TRATAMENT IN SOVATA
 
Valabilitate 15 ianuarie - 22 decembrie 2018
 
Tarif de la: 145 lei/pers./loc în camera dublă / cu demipensiune
 
 

Hotelul Aluniș 3* este situat în stațiunea balneoclimaterică Sovata, fiind în imediata apropiere a Lacului Ursu. Hotelul Aluniș asigură servicii turistice și servicii de tratament într-o bază de tratament nouă (anul 2008).

Hotelul Aluniș pune la dispoziția turiștilor 142 de camere renovate. Camerele dispun de mobilier nou, TV, cablu TV, telefon, internet, frigider, baie.
 
 
 1.Tarifele pentru pachete de odihna (cazare si masa) în Hotel Aluniş***, Sovata 
 
Taxa parcare 10 lei/zi
 
 2. Tarife pachete de tratament (cazare, masa si tratament reumatologic/ginecologic sau respirator in baza proprie de tratament)
 
Taxa parcare 10 lei/zi 
 

 

 

• Toate camerele au telefon, frigider, TV, CATV, WI-FI, uscator de par, halate de baie, minibar.
• Pentru copiii intre 2 si 6 ani (neimpliniti) se va achita 20 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina ,varsta se dovedeste cu certificatul de nastere),
• Pentru copiii intre 6 si 14 ani (neimpliniti) se va achita 40 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina varsta se dovedeste cu certificatul de nastere,),
• Pentru copiii care nu au implinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 60 lei / noapte (include accesul gratuit la piscina),
• Tariful pentru camera single este 80% din tariful unei camere duble la care se adauga c/v tipului de masa dorit ;
• Pretul de cazare include intrarea la piscinele cu apa dulce si sarata, saune, sala de fitness ,• Tarifele sunt valabile inafara pachetelor speciale ( exemplu :Walentin's Day, 8Martie ,1 Mai ,Rusalii ,1 Decembrie si week-end ).
• Meniul fix se acorda pentru minim 5 zile de cazare in afara perioadei anterior mentionate.

 

Tarifele sunt valabile cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Tarifele includ consultatia medicala, cazare in camera dubla si pensiune completa meniu fix (la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in tichete valorice ,masa servindu-se a la carte la restaurant ,unde tarifele contin TVA ).
Procedurile din pachetele speciale sunt minore. Persoanele care nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara de TVA 9% la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoare de 35 lei. Pentru o singura persoana in camera se adauga supliment de camera single.
Pachetele de tratament includ si accesul la piscina cu apa dulce, saune si fitness. Nu includ accesul la piscinele cu apa sarata decat pe baza fisei de tratament.

F_facebook-icon
1sigla_anat