Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Emblema Regalitatii Spaniei
Galerie Foto |
Back
Forward
Emblema Regalitatii Spaniei
Programe Seniori Spania
Tara: Spania
Locatie: Madrid
De la: 2018-05-14
Pana la: 2018-10-14
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: 545  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
EMBLEMA REGALITATII SPANIEI
MADRID

Tarif: 545 Euro/persoana/sejur
 
6 zile / 5 nopti : Plecari" 14.05, 25.09, 14.10.2018
 
 

In putine orase europene viata pulseaza la fel de intens precum in Madrid, oras al carui dinamism este pur si simplu contagios. Capitala spaniola se poate lauda cu un pedigree artistic impresionant, ce s-a dezvoltat permanent de-a lungul secolelor sub patronatul familiei regale. Capodopere ale unor artisti precum Goya, Velasquez, Picasso sau Dali asteapta cuminti sa fie descoperite la Muzeul Prado, unde iubitorii de frumos revin an de an. 

Parasind galeriile de arta incarcate de istorie intalnim o oaza verde in parcul El Retiro, presarat cu statui si monumente de marmura, cladiri elegante si peluze ingrijite care cuceresc privirile saturate de arhitectura baroca.

 
 
SERVICII INCLUSE:

•  transport cu avionul Bucuresti – Madrid – Bucuresti cu compania BLUE AIR, inclusiv bagaj de cala;
•  5 nopti cazare cu mic dejun in Madrid la hotel 4* standard local (Weare Chamartin sau similar);
•  transferuri aeroport – hotel – aeroport;
•  tur de oras in Madrid;
•  insotitor roman de grup;
•  taxele de aeroport(se pot modifica). 
 
 
NU SUNT INCLUSE:

•  catering la bord;
•  intrari la obiectivele turistice;
•  excursiile optionale;
•  asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, recomandate).
 

Ziua 1: BUCURESTI – MADRID, tur de oras
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 12:10 la pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Madrid. Sosire la Madrid la ora locala 17:50. Transfer in oras si cazare la hotel 4* (Weare Chamartin sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup in centrul orasului.

Ziua 2: MADRID – tur de oras (inclus) si TOLEDO (optional)
Mic dejun. Tur de oras cu autocarul si cu ghidaj asigurat de insotitorul de grup. Sunt cuprinse principalele obiective turistice: Puerta del Sol, Gran Via, Plaza Cibeles. Optional se poate organiza in continuare vizitarea Palatului Regal si excursie de jumatate de zi la Toledo, oras – muzeu, situat la doar 70 km de Madrid. Vizita include si un atelier in care se fabrica celebrele sabii. Pret informativ: 65 euro/ persoana, minim 25 platitori (include intrare la Palatul Regal, vizitare cu ghid local, excursie cu autocarul la Toledo). Cazare in Madrid la acelasi hotel.

Ziua 3: MADRID – ESCORIAL (optional)
Mic dejun. Zi libera sau excursie optionala la Manastirea El Escorial, in fapt un complex arhitectural de mare importanta istorica si culturala, ce se afla la o departare de cca 45 km de Madrid. Pret informativ: 45 euro/ persoana, minim 25 platitori (intrare la El Escorial inclusa). Pentru dupa amiaza, optiunile sunt multiple, in functie de preferintele Dvs. Recomandam vizitarea unuia dintre muzeele celebre ale lumii – Muzeul Prado, sau Muzeul de Arta Reina Sofia. Cazare in Madrid.

Ziua 4: MADRID – SEGOVIA (optional)

Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Segovia. Pitorescul oras Segovia este unul dintre orasele-muzeu ale Spaniei. A fost inclus in patrimonial UNESCO in anul 1985 iar o plimbare pe stradutele din centrul vechi este una dintre cele mai placute experiente turistice. Orasul este strajuit de muntii Sierra de Guadarrama iar obiectivele sale turistice, unele datand din secolele XIII-XIV, sunt deosebite (Apeductul Roman, Fortareata Alcazar, Catedrala). Pret informativ: 65 euro/ persoana, minim 25 platitori. Seara, intoarcere la hotel.

Ziua 5: MADRID – Muzeul Prado sau Parcul Retiro

Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata vizitelor libere. Dupa amiaza plimbare in Plaza Mayor, principala piata a orasului, scena unei multitudini de evenimente de-a lungul timpului: lupte de tauri, jocuri sportive, piata de marfuri, chiar si executii publice in vremurile Inchizitiei. Plaza Mayor este azi una dintre atractiile principale ale Madridului, iar magazinele insirate pe cele patru laturi ale sale primesc anual mii de turisti de pretutindeni. Seara va propunem sa serviti o gustare traditionala „tapas” intr-un restaurant local sau sa participati la un spectacol Flamenco (optional).

Ziua 6: MADRID – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12:00, apoi transfer la aeroport (la ora 16:00) pentru imbarcare spre Bucuresti, cursa BLUE AIR, cu decolare la ora 18:55. Sosire la Bucuresti la ora 23:40.

F_facebook-icon
1sigla_anat