Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Bordeaux 2018 - Capitala Mondiala A Vinului
Galerie Foto |
Back
Forward
Bordeaux 2018 - Capitala Mondiala A Vinului
Franta
Tara: Franta
Locatie: Bordeaux
De la: 2018-06-14
Pana la: 2018-08-18
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: de la 580  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 


  
Bordeaux 2018 - Capitala Mondiala a Vinului
 

de la 580 € / pers/ sejur/ DBL

 
ZIUA 1
BUCURESTI BORDEAUX Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Bordeaux. Decolare la ora 15:45 si sosire in Bordeaux la ora locala 18:15. Transfer si cazare la hotel Appart\ city Bordeaux Ravezies 3* sau similar.

ZIUA 2
TUR DE ORAS BORDEAUX Mic dejun. Azi va propunem un tur de oras de jumatate de zi in Bordeaux (aproximativ 3 ore). Cu o locatie privilegiata, pe malul fluviului Garonne, orasul Bordeaux este unul dintre cele mai captivante si dinamice orase ale Frantei. Secolul al XVIII-lea a fost epoca de aur a orasului. Atunci au fost construite majoritatea cladirilor din centrul orasului, inclusiv cele de pe cheiul raului Garonne. In ultimii ani au fost construite cladiri emblematice de catre arhitecti renumiti precum CitAS du Vin (muzeul vinului) si podul Jean-Jacques Bosc. Vom incepe turul pietonal in centrul istoric cu unul din cele mai prestigioase monumente din Bordeaux: teatrul construit in sec. al XVIII-lea, dupa care vom descoperi placerea unei plimbari pe cheiul fluviului Garonne. Vom vedea piata Bursei care a devenit emblema orasului si catedrala St. Andre care a fost consacrata in sec. al XI-lea, desi mare parte din constructia pe care o putem vedea azi dateaza din sec al XIV-lea si al XV-lea. Intoarcere la hotel.

ZIUA 3
EXCURSIE OPTIONALA LA SAINT EMILION SI ZONA VITICOLA Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in afara orasului Bordeaux, la Saint Emilion. Inconjurat de podgorii, orasul medieval Saint Emilion este o incantare pentru ochi. Numele pitorescului oras patrimoniu UNESCO vine de la un calugar care, conform legendei, s-ar fi refugiat intr-o pestera din aceasta zona in sec. al VIII-lea. Construit in jurul catedralei din sec al XII-lea care este realizata cu minutiozitate din blocuri de calcar, satul este un manunchi de strazi flancate de cladiri istorice din piatra. Dupa un tur pietonal in Saint Emilion impreuna cu ghidul local, ne vom opri la un chateau pentru o degustare de vinuri. Intoarcere in Bordeaux si cazare.

ZIUA 4
EXCURSIE OPTIONALA IN GOLFUL ARCACHON SI MAREA DUNA DE NISIP DE LA PILAT Mic dejun. Excursie optionala in golful Arcachon, un loc fascinant cu peisaje diverse: porturi, ferme de stridii, plaje cu nisip, paduri de pin si cea mai inalta duna de nisip din Europa. Vom face o plimbare cu barca de o ora si jumatate impreuna cu ghidul local in bazinul Arcachon. Vom calatori spre inima bazinului Arcachon unde ne asteapta un univers salbatic care este situat jumatate in apa si jumatate la suprafata apei; bazinul este un sanctuar pentru multe specii de pasari. Vom vedea plasele pescarilor, reprezentative pentru acest bazin si fermele de stridii care ocupa mai mult de 100 ha si peninsula Cap Ferret. Vom incheia plimbarea cu barca cu o ultima priveliste asupra golfului Arcachon si a vilelor tipice, martore ale trecutului prestigios. In continuare ne vom opri la Marea duna de la Pilat - cea mai mare duna de nisip din Europa, cu o inaltime de 110 m. Duna este intr-un proces continuu de formare si modificare, iar in spatele sau se afla o imensa padure de pini. Vom avea timp liber sa escaladam duna si sa admiram privelistea asupra oceanului Atlantic. Intoarcere la Bordeaux si cazare.

ZIUA 5
EXCURSIE OPTIONALA LA PESTERILE LASCAUX SI ORASUL MEDIEVAL SARLAT Mic dejun. Excursie optionala in regiunea Perigord Noir, o regiune a Frantei bogata in sate pitoresti, castele magnifice si pesteri cu picturi preistorice. La pesterile Lascaux se afla un complex de pesteri cu aprox. 600 picturi rupestre care reprezinta animale de dimensiuni mari. Picturile au fost realizate in perioada paleolitica tarzie, cu cca 17.000 de ani in urma. Pesterile au fost descoperite intamplator de un tanar francez in anul 1940. In continuare vom vizita orasul medieval Sarlat la Caneda care s-a dezvoltat in jurul unei manastiri benedictine. Vizita acestui orasel este ca o incursiune in trecut, deoarece istoria moderna a ocolit acest oras. Sarlat a ramas unul dintre cele mai reprezentative orase ale Frantei din secolul al XIV-lea, iar in piata centrala a orasului ne putem delecta cu delicatese locale precum foie gras si branza.

ZIUA 6
BORDEAUX BUCURESTI Mic dejun. Eliberarea camerelor inainte de ora 11:00. Timp liber pentru vizita de final sau pentru cumparaturi in centrul orasului Bordeaux. Transfer la aeroportul din Bordeaux pentru imbarcare pe zborul Blue Air cu destinatia Bucuresti. Decolare din Bordeaux la ora 19:00, sosire in Bucuresti la ora 23:15.Servicii incluse:

 - transport cu avionul Bucuresti Bordeaux Bucuresti cu compania BLUE AIR;
 - 5 nopti cazare cu mic dejun in camera standard la hotel 3*;
 - transferuri aeroport hotel aeroport cu autocarul;
 - tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Bordeaux (3 ore);
 - insotitor roman de grup;
 - taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

Nu sunt incluse:

 - taxa de oras: 1,5 EURO / persoana/ zi, se achita direct la hotel;
 - biletele de intrare la obiectivele turistice;
 - excursiile optionale (Saint Emilion, Golful Arcachon si pesterile Lascaux Sarlat);
 - asigurarea medicala si asigurarea storno, care se incheie odata cu  semnarea contractului de comercializare a pachetului deservicii turistice;


F_facebook-icon
1sigla_anat