Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Hajduszoboszlo si Budapesta
Galerie Foto |
Back
Forward
Hajduszoboszlo si Budapesta
Oferte Ungaria
Tara: Ungaria
Locatie: Budapesta
De la: 2018-06-16
Pana la: 2018-06-20
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: 265  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Vacanta la Hajduszoboszlo si Budapesta

 

Perioada: 16-20.06.2018 

Hotel de 3*+ , transport cu autocar de lux, program variat si complex 

 

TARIF: 265 Euro/persoana. Se acorda 1 gratuitate la 5 platitori.          

Grup minim de 35 persoane

 

 

Budapesta este metropola surprizelor şi minunilor, cu centrul său plin de viaţă, parcurile frumoase, Dunarea, turnurile înalte ale bisericilor şi băile termale luxoase. Fiind unul dintre cele mai interesante oraşe ale lumii, Budapesta este plină de secrete care aşteaptă să fie descoperite, locuri ascunse ce merită explorate şi vechi locuri preferate de revăzut. Acesta este oraşul în care nu te poti plictisi. Budapesta are cateva locuri speciale unde  se vad cele mai multe zambete pe fetele copiilor si acestia devin cei mai fericiti din lume. Tropicarium si Palatul Minunilor , Gradina Zoologica, Croaziera pe Dunare, toate acestea vor aduce veselie pe fetele tuturor, deopotriva copii si adulti.Va invitam alaturi de noi intr-un program marca Alsys Travel care sa implineasca asteptarile tuturor.

 

PROGRAM 

Ziua 1 –16.06.2018: Bucuresti – Hajduszoboszlo

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05.00 la Academia Militara din Bucuresti pentru imbarcare si plecare spre Hajduszoboszlo. Sosire in Hajduszoboslo si cazare la hotel 3*.

Vom merge la Complexul Aqua Palace Hajduszoboszlo - un parc aquatic acoperit ce se intinde pe o suprafata de 15.000 mp, avand o suprafata a apei de 1600 mp. Complexul este compus din doua cladiri, Cladirea cu bazine pentru imbaiere si Cladirea pentru Surf. In cele doua cladiri exista conditii de petrecerea a timpului liber pentru toate categoriile de varsta. Exista bazine cu bai tematice, bazine pentru copii mici si bebelusi, tobogane pentru copii, un tobogan al carui punct de plecare se afla la etajul 2 al cladirii cu bai iar sosirea se afla la parter. 

Daca sunteti dependent de adrenalina sau pur si simplu doriti sa incercati ceva nou, va recomandam bazinul de Surfing. Iubitorii acestui sport au la dispozitie mai multe nivele de dificultate, astfel exista posibilitatea de a testa aceasta facilitate chiar si cei care pana acum au vazut asa ceva la TV.

Cina la hotel. Timp de odihna. Ziua 2 – 17.06.2018: Casa Clopotelor din Hajduszoboszlo si Parcul Zoologic din Nyíregyháza

Dimineata micul dejun la hotel. Apoi plecam sa vizitam Casa Clopotelor din Hajduszoboszlo - construită de arhitectul Rácz Zoltán și puteţi vedea o colecţie bogată de clopote, care a fost donată de artistul decorator născut în oraş, Oborzil Edit şi de soţul ei  Jeney Tibor. Cele 50 de clopote cu design artistic sunt făcute din aliaj de aluminiu. Răsunetul  "clopotelor de pace" este dat de  crăpăturile şi fisurile din manta lor. Frumuseţea colecţiei brevetate la nivel mondial, este scoasă în evidenţă de ambientul în care este încadrată cu râurile artificiale, lacul mic, grădina stâncoasă, simbolurile referitoare la istoria şi legenda ungară (pasărea turul, copacul eternităţii şi cerbul mitic), precum şi monumentul de stâlpi bărduiţi din lemn.

Ne continuam drumul spre Nyíregyháza unde vom vizita Parcul Zoologic din Nyíregyháza se află la cca. 5 km de centrul oraşului, în zona de agrement Sóstó, in apropiere de Muzeul Satului   şi o pădure parc, oferind recreaţie şi odihnă pentru vizitatorii. Parcul zoologic se află în adâncul pădurii de stejar, într-un mediu natural calm, liniştit. Parcul are o suprafaţă de 30 de hectare, unde este reprezentat fiecare continent, asigurând ca vizitatorii să-l cunoască Pământul, să observe cum trăiesc animalele în diferitele regiuni ale lumii. Lumea animalelor este reprezentată de cca. 5000 de animale, 500 de specii, dintre care se numără animale foarte speciale, ca şi tigrul alb, elefantul african, varanul de Komodo, rinocerul indian, ursul polar, rechinul-tigru şi gorila. Ca participantul programelor elaborate pentru salvarea speciilor, parcul nostru participă în cca. 50 de programe de acest gen; aşadar, între altele, la noi se cresc cu succes: girafele, maimuţele tamarine cu creastă albă, jaguarii şi tigri siberieni.

Intoarcere la hotel 3* Hajduszoboszlo. Cina si timp de odihna.


Ziua 3 – 18.06.2018: Hajduszoboszlo – Budapesta - Tur de oras Budapesta; Croaziera si cina pe Dunare

Dimineata micul dejun la hotel. Apoi plecam spre Budapesta. Sosire in Budapesta si cazare la hotel 3*.


Tur de oras pietonal cu ghid: Vizitam Palatul Parlamentului din Budapesta. Apoi tur panoramic Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal.  Seara, optional, Croaziera si cina pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana. Meniul cuprinde: preparate calde(sărmălute, gulasch de vitel), platou rece cu peste 20 de preparate din carne, platou cu cascavaluri, diferite salate, dressinguri, torturi, fructe, o sticla de vin Tokaj pentru 4 persoane (adulti),  apă minerală si răcoritoare. In timpul croazierei ghidul  va prezenta turul panoramic. Cazare hotel  3* - Budapesta.


Ziua 4  - 19.06.2018 - O zi in Budapesta: muzee, Gradina Zoologica din Budapesta 

Dimineata micul dejun la hotel. Apoi plecam spre doua dintre cele mai interesante muzee din Budapesta: Tropicarium si Palatul Minunilor.

Tropicarium este cel mai mare acvariu sarat din Europa Centrala. Sute de animale - pasari exotice, maimute, pesti, pesti tropicali, rechini, aligatori si alte reptile sunt tinute in habitatul lor recreat artificial, pe o suprafata de peste 3000 metri patrati.Palatul Minunilor Budapesta  (Csodák Palotája),

prima casă de joacă interactivă ştiinţifică din Europa Centrală. Experimente de fizică, lumini, electricitate, magnetism, iluzii optice, indemănare, puzzleuri. O experienţă care cu siguranţă lasă amintiri şi incită mintea pentru adulti şi copii deopotrivă.

Apoi vizitam Piata de Craciun de la Budapesta.

Cina la hotel.

Sau: 

Gradina Zoologica si Botanica din Budapesta 

Grădina zoologică din Budapesta este una dintre cele mai vechi din Europa şi cea mai mare din Ungaria, fiind fondată în 1866.

În prezent, grădina zoologică ocupă o suprafaţă de 11 hectare, fiind situată în Parcul Oraşului, şi este o zonă protejată care adăposteşte mii de specii de animale şi de plante. Regnul animal este reprezentat de specii ce variază de la tot felul de nevertebrate la peşti, mamifere, păsări şi amfibieni, în vreme ce un interes deosebit în ceea ce priveşte regnul vegetal din grădină se referă la tropicala Casă a Palmierelor. 

 Cazare hotel  3* - Budapesta si cina.


Ziua 5 – 20.06.2018: Plecare spre Bucuresti dupa micul dejun. 


TARIFUL INCLUDE:

- transport Bucuresti - Budapesta si retur cu autocar clasificat pentru transport international 

- cazare 4 nopti hotel 3* Hajduszoboszlo  si Budapesta

- masa in regim de demipensiune: mic dejun si cina

- asistenta turistica pe tot parcursul efectuarii programului

- tur de oras Budapesta cu ghid vorbitor de limba romana


TARIFUL  NU INCLUDE:

- intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii ale ghizilor locali

- excursiile si vizitele optionale

- asigurarea medicala si storno

Tarife optionale:

- intrare la Palatul Parlamentului : 9 euro/persoana (include ghid si transport)

- biletele de  intrare la muzeul Tropicarium si Muzeul Palatul Minunilor : 18 euro/persoana

- bilet de intrare la Aqua Palace Hajduszoboszlo: 8 euro/copil; 12 euro/adult

- bilet de intrare la Parcul Zoologic din Nyíregyháza: 3 euro/copil; 6 euro/adult

- bilet de intrare la Gradina Zoologica si Botanica Budapesta: 5 euro/copil pana in 14 ani; 8 euro/adult** Tarifele sunt valabile pentru  un grup de 35 persoane ( 30 platitori si 5 gratuitati). Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei.


 

 

F_facebook-icon
1sigla_anat