Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Circuit in Tara Soarelui Rasare
Galerie Foto |
Back
Forward
Circuit in Tara Soarelui Rasare
Circuit Japonia
Tara: Japonia
Locatie: Tokyo
De la: 2018-04-01
Pana la: 2018-04-28
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: de la 2790  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 
 
 
Japonia-Tara Soarelui Rasare
 
Bucuresti » Tokyo » Nikko » Muntele Fuji » Osaka » Nara » Kyoto » Hiroshima » Insula 
Miyajima » Fukuoka » Bucuresti
 
PLECARE IN DATA DE 01.04.2018, 28 aprilie 
 
de la 2790 euro/ pers+taxe


                         

Persoana in camera dubla

2790 €

Supliment in Single

  590 €

A treia persoana in camera tripla

2590 €

Copil 2-12 ani in camera cu parintii

2390 €

Supliment hoteluri de 4* si 5*

  590 €


Ziua 1: Bucuresti - Tokyo

Intalnire pe Aeroportul International “HENRI COANDA” cu reprezentantul J'INFO TOURS pentru zborul catre Tokyo.

 

Ziua 2: Tokyo (4 nopti)

Bine ati venit la Tokyo! Transfer la hotel – The B Akasaka (7-6-13 Akasaka, Minato-ku, Tokyo 107-0052).

 

Ziua 3: Tokyo - Tur panoramic

Incepem turul panoramic de Tokyo cu Turnul Primariei, apoi vom trece pe langa Palatul Imperial si podul Nijubashi (podul dublu, in traducere), unul dintre celebrele poduri japoneze, care se remarca prin simplitate si lipsa luxului specific. In jurul palatului se afla parcul Kitamonaru, considerat cel mai frumos loc - simbolul Japoniei. Publicul il viziteaza de ziua imparatului si pe 2 ianuarie. Urmeaza Gradina Imperiala, Asakusa – este cel mai mare district al orasului, renumit pentru magazine si cluburi de noapte, aici avand loc in luna iulie Festivalul Florilor si Cartierul de lux Ginza – cu magazine de lux si cea mai scumpa artera comerciala din lume. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 4: Tokyo – Nikko (150 Km)

Excursie de 1 zi la Nikko, patrimoniu universal cunoscut de secole ca un loc sacru in Japonia datorita templelor aflate in aceasta regiune. Se viziteaza Templul Toshogu, considerat unul din cele mai frumoase si importante temple din Japonia, unde se gaseste mormantul Shogun-ului Tokugawa Ieyasu, personaj foarte important din istoria Japoniei. Dupa-amiaza se viziteaza imprejurimile orasului Nikko, Lacul Chuzenji si cascada Kegon. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 5: Tokyo - Mt. Fuji (130 Km)

Optional excursie de o zi la cel mai inalt munte al Japoniei: Muntele Fuji -3776 m, simbolul cel mai iubit al japonezilor. Dupa vizitarea unui vechi crater distrus, se va urca pana la statia 5 a muntelui,  unde se poate vedea (in functie de conditiile meteo) panorama Oceanului Pacific si a muntilor vulcanici din jur. Vulcan considerat inca activ desi a erupt ultima oara in urma cu peste 300 de ani, Fuji impresioneaza prin conul sau perfect simetric si este o sursa de inspiratie pentru artisti si poeti. Croaziera pe Lacul Kawaguchi. Ne intoarcem la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 6: Tokyo - Osaka (2 nopti)

Zbor Tokyo-Osaka cu compania Jetstar (orar informativ Tokyo Narita 09:45 - Osaka 11:15). Tur panoramic al orasului, numit si “Venetia Japoniei”. Turul include: Castelul Osaka, Acvariul Kaiyukan, Umeda Sky Building, Sala Nakanoshima (cladire istorica in stil neorenascentist), strada Midosuji cu cei 900 arbori gingko, Abeno Harukas (cea mai inalta cladire din Japonia, cu inaltimea de 300 m si 60 etaje).

Cazare la Hotel The Lutheran (3-1-6 Tanimachi, Osaka 540-0012). Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 7: Osaka - Nara (40 Km)

Excursie la Nara, unde cateva temple fac parte din patrimoniu UNESCO, ca Templul Todaiji, cu o imensa statuie a lui Buddha, Altarul Kasuga, parcul Nara (cu frumoase caprioare, considerate sacre, plimbindu-se in aer liber). Nara a fost prima capitala permanenta a Japoniei, incepand cu anul 710 (sub denumirea Heijo). Intoarcere la hotel. Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 8: Osaka - Kyoto (1 noapte) (60 Km)

Dimineata, transfer la Kyoto.

Kyoto – fosta capitala imperiala a Japoniei, actuala capitala culturala, prin simetria constructiilor si cadrul natural in care este asezat orasul isi merita denumirea de capitala a Linistii si a Pacii. Vom admira Pavilionul de Aur – acoperit, la propriu, cu un strat de aur, Castelul Nijo – resedinta Shogunului. Vom trece pe langa: Tokugawa Toji - templul care gazduieste cea mai inalta pagoda japoneza, Gradina de Piatra (Templul Ryoanji), Palatul Imperial, Templul Higashi Honganji. Dupa-amiaza se va merge la Sanjusangen-do Hall cu cele 1001 imagini ale lui Buddha si Templul Kiyomizu. Sosire la hotel – Sunroute Hotel Kyoto (406 Nanba-cho Matsubara-sagaru, Kyoto 600-8027). Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 9: Kyoto - Hiroshima (1 noapte) (360 Km)

Dimineata, transfer la Hiroshima. Cunoscuta ca fiind prima localitate care a fost tinta unei bombe atomice, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hiroshima este astazi o evocare a trecutului trist, cu numeroase monumente ridicate in memoria acelui eveniment, dar si un oras care priveste cu incredere catre viitor. Tur de oras cu vizitarea Parcului si Muzeului Memorial al Pacii; transfer in port si plecare cu feribotul in Insula Miyajima, insula situata in apropierea orasului Hiroshima, unde se poate vizita Altarul Itsukushima. Cazare Hotel KKR (19-65 Higashihakushimacho, Naka Ward, Hiroshima). Mese incluse: mic dejun.

 

Ziua 10: Hiroshima - Fukuoka (1 noapte) (300 km)

Dimineata, continuam cu vizitarea orasului Hiroshima. Apoi, transfer catre Fukuoka, oras situat pe tarmul nordic al insulei Kyushu. Fukuoka este al cincilea oras ca marime din Japonia si, incepand cu 2010, o destinatie turistica din ce in ce mai populara, datorita zonei portuare care reprezinta un popas pentru numeroase vase de croaziera. Sosire si cazare Fukuoka - Valie Hotel Tenjin (2 Chome-8-12 Daimyo, Chuo Ward, Fukuoka). Mese incluse: Mic dejun.

 

Ziua 11: Fukuoka - Bucuresti

Transfer aeroport pentru zborul catre Tokyo si apoi zbor de retur catre Bucuresti. Se calatoreste in timpul noptii. Mese incluse: mic dejun.

 

Servicii incluse

 - Bilet de avion Bucuresti - Tokyo – Bucuresti

 - Bilete de avion zboruri interne Tokyo-Osaka, Fukuoka-Tokyo

 - 9 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4*

 - Tururi si vizite conform programului

 - Transport cu tren/autocar/microbuz/cursa locala clasa Turist conform cu itinerariul excursiei

 - Asistenta turistica locala in limba romana

 

 

Nu sunt incluse

 - Taxele de aeroport zbor Tokyo 490 euro/persoana

 - Taxele de aeroport zboruri interne 190 euro/persoana

 - Taxele de intrare la obiectivele turistice

 - Alte servicii neincluse in program

 - Asigurarea medicala

 - Asigurarea storno

 

 

F_facebook-icon
1sigla_anat