Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Carnaval la Venetia 2018
Galerie Foto |
Back
Forward
Carnaval la Venetia 2018
Carnaval
Tara: Italia
Locatie: Venetia
De la: 2018-02-09
Pana la: 2018-02-15
Tip transport:  Autocar
Cazare:
Pret: de la 299  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Carnaval  la Venetia 2018 
 
Budapesta – Ljiubliana – Padova – Venetia – Bologna – Modena - Budapesta 
 
299 Euro adult loc in camera dubla, a 3-a persoana in camera dubla cu pat suplimentar
249 Euro copil 2-11.99 ani, in camera cu 2 adulti
434 Euro adult loc in camera single 
 


 
 
09 Februarie BUCURESTI – BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Timisoara – Arad – Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.

10 Februarie BUDAPESTA – LJIUBLIANA – PADOVA
Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto pentru festivitatile Carnavalului Venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

11 Februarie  CARNAVALUL DE LA VENETIA  - ZBORUL VULTURULUI 

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova de unde vom lua trenul catre Venetia (cea mai rapida cale de transfer catre Venetia). Competitia cu “spirit de carnaval” se intoarce  in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emotii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitaČ›i internationali. Scena reprezinta inima  acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Astazi, intre orele 12:00-13:00, in Piata San Marco are loc celebrul zbor al Vulturului – “Volo della’Aquila” care se intoarce si in 2018 cu un spectaculos zbor de la turnul clopotnitei pana la scena din Piata San Marco. Vom face apoi cu insotitorul de grup un tur pietonal unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intre orele 15:00-17:00, pe scena din Piata San Marco, un juriu de specialitate va desemna castigatorii de la doua categorii: Cel mai bun costum mascat si Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului. Dupa festivitatile de premiere, intoarcere cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.

 

12 Februarie  EXCURSIE LA BOLOGNIA SI MODENA

Mic dejun. Excursie la Bologna. Astazi ne vom petrece ziua in „Orasul Rosu”, denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de Etrusci si mai tarziu de Romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara – aici se afla ce mai veche universitate din Europa, dar si pentru gastronomia locala. Vom patrunde impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa – cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Continuam catre Modena unde vom putea admira monumente incluse in patrimoniul mondial UNESCO, muzee spectaculoase si restaurante excelente. Modena este si locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si    Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.


13 Februarie  CARNAVALUL DE LA VENETIA – FESTIVITATILE DE INCHIDERE

Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova de unde vom lua trenul catre Venetia. Concursul de costume continua si astazi pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului. La ora 15:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor “12 Marii ale Carnavalului” pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an. La ora 17:00 este programat celebrul “Svolo del Leon”, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Intoarcere cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Cazare Hotel B & B Padova 3* sau similar Padova.


14 Februarie PADOVA – BUDAPESTA

Mic dejun. Este timpul sa plecam catre casa, lasand in urma editia din acest an a Carnavalului de la Venetia.  Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Holiday Inn 4* sau similar Budapesta.

 

15 Februarie  BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de formalitatile vamale. 
 
Pachetul include:
- Transport cu autocar propriu pe toata durata excursiei
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel B & B Padova 3* sau similar
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn 4* Budapesta sau similar
- 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
- Excursie la Bologna si Modena
- Tur de oras Ljubliana panoramic
- Tur de oras Budapesta panoramic
- Insotitor roman de grup 

Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
- bilete de tren spre/dinspre Venetia (aprox. 4.5 Euro/persoana/sens)
- biletele de vapor 
- taxa de oras la hotelul din Padova: 1.90 Euro/persoana/zi (se achita individual la hotel)

Transferuri GRATUITE la imbarcare din urmatoarele orase: 
- Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia 
- Iasi, Tg.Frumos, Roman, Bacau, Onesti

 
   
      

F_facebook-icon
1sigla_anat