Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Croaziera Egipt
Galerie Foto |
Back
Forward
Croaziera Egipt
Circuite Egipt
Tara: Egipt
Locatie: Cairo
De la: 2017-09-09
Pana la: 2017-10-28
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: de la 1174  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

                   

                     Circuit 5* Cairo- Aswan - croaziera pe Nil - Hurghada  

                                                    Plecari  09.09; 28.10.2017

 

 

Servicii incluse

- 9 nopti cazare in hoteluri 5*, cu masa conform programului: Cairo 1 noapte hotel 5*, Aswan 1 noapte hotel 5*, croaziera 3 nopti 5*, Hurgada 4 nopti hotel 5*;

- Avion Cairo – Aswan durata de zbor 1:20 ore. ( in locul vagonului de dormit!!!!)

- Program de vizitare complet cu vizite incluse;

- Posibilitate de a face optional excursia la Abu Simbel in ziua 3;

- Tur de oras Istanbul numai pentru grupurile din mai si septembrie;

- Toate transferurile din program cu autocar cu aer conditionat;  

- Zbor din Bucuresti catre Cairo si intoarcerea din Hurgada prin Istanbul;.

- Toate taxele de aeroport;

- Taxele de aeroport incluse.

- Bacsisurile incluse.

- Conductor roman de grup si ghid egiptolog pe tot parcursul excursiei;


Preturile nu includ

- Taxa de viza: 25 USD/persoana (viza se obtine si se achita pe aeroportul in Cairo, la sosire)

- Bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;

- Excursiile optionale, intrarea in sala mumiilor in Muzeul de Egiptologie, intrarea la mormantul lui Tutankhamon, interarea la peramida din interior.


 

Ziua 1 Bucuresti - Cairo (via Istanbul)
19:40 - Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei Cocktail Holidays  si imbarcare pe  cursa Turkish Airlines TK1046 cu decolare la 21:40 spre Istanbul. 
Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK692 si decolare la ora 00:35 spre Cairo. 01:45 (ora locala) - Sosire la Cairo, transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5*, situat in zona piramidelor cu priveliste superba spre Piramida lui Keops. Cairo este capitala Egiptului si unul dintre cele mai vechi orase ale lumii si este considerat cel mai mare oras din lumea Araba, ocupand locul al doilea din Africa.Cazare hotel Le Meridian Pyramids in Cairo.

Ziua 2 Cairo – avion Cairo/ Aswan - Aswan
Mic dejun, incepem vizita exterioara a piramidelor din Ghiza , intoarcandu-ne in timp cu 2750 inainte de Christos, insotiti de explicatiile ghidului Egiptolog, referitoare la monumentele grandioase din zona. Piramida lui Keops  este considerata una din cele 7 minuni ale lumii antice. Apoi se viziteaza Sfinxul, martor al tuturor evenimentelor petrecute in cea mai importanta capitala a Egiptului antic. Pranzul va fi servit la un restaurant local pe malul Nilului. Dupa masa ne intoarcem din nou in timp vizitand faimosul Muzeu de Egiptologie, care gazduieste peste 100.000 de piese expuse. Intrare inclusa! Dupa ce am teminat vizita la muzeu, ne indreptam spre aeroportul din Cairo pentru zbor spre Aswan. Sosire la Aswan transfer privat aeroport –hotel  Moevenpick Resort 5*  cazare, si  cina.

Ziua 3 Aswan – Abu Simbel – Aswan – Kom Ombo
Optional,vizita la cel mai important templu din Egipt (Abu Simbel) ridicat in dinastia 19, de Ramsess al II lea. 
Mic dejun si incepem programul de croaziera cu vizita la gradina botanica din Aswan, dupa care ne imbarcam pe vas  si servim masa de pranz.  Vasul navigheaza  spre Kom Ombo, unde se viziteaza templul  lui Sobek si Horus. Cina pe vas si entertainment. Navigare spre Edfu.

Ziua 4  Edfu - Luxor

Mic dejun pe vas , relaxare pe sun deck sau la  piscine. Sosire Edfu si  vizita la templul lui Horus, transferul de la vas la templu se face cu trasura cu cai, ne intoarcem la vas de croaziera si Servim pranzul, timp liber la piscina sau timp de relaxare   Seara cina pe vas si entertainment, navighare spre Luxor trecand prin ecluza din Esna.

Ziua 5 Luxor

Sosire Luxor, Mic dejun si vizita la Valea Regilor unde sa avem acces la 3 morminte ale faimiosilor regii din timpul Egiptul Antic. Continuam  vizita la templul Hatshepsut unic prin modul de construire urmat de vizita la Colosii lui Memnon. Dupa ce am terminat vizita pe malul vestic ne intoarcem la croaziera sa servim pranzul, dupa pranz continuam vizita pe malul estic( Templul Luxor cu frumoasele  lui coloane  si Karnak , este considirat cel mai mare templu din Egipt, este format din 10 temple). Tot orasul Luxorul  este considerat cel mai mare  muzeu deschis din lume.

Ziua 6 Luxor – Hurghada ( transfer cu autocar )

Mic dejun si Check out de pe vas de croaziera, plecare spre Hurghada (4:00 H), o superb statiune cu plaje nisipoase la Marea Rosie.

Timp liber de relaxare sau diverse activitati optionale ( submarinul, Jeep safari, Croaziere pe marea rosi, diving, etc). Cazare si cina  hotel Desert Rose 5*.


Ziua 7 - 9
Hurghada

Hotel Desert Rose 5* all inclusive si timp liber, sau excursie optionala safari

 

Ziua 10 Hurghada - Istanbul

Hotel Desert Rose 5*  mic dejun la pachet, transfer hotel - aeroport Hurghada si zbor direct spre Istanbul, (tur de oras la Istanbul doar pentru grupurile din Mai & Septembrie) si retur la aeroport pentru plecarea finala spre Bucuresti la ora 19:25. Sosire la Bucuresti la ora 20:45.Pentru programul din Octombrie; Se respecta orarul de zbor de mai jos.

 

F_facebook-icon
1sigla_anat