Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Vacanta de Paste la Moscova
Galerie Foto |
Back
Forward
Vacanta de Paste la Moscova
Paste in Rusia
Tara: Rusia
Locatie: Moscova
De la: 2018-04-06
Pana la: 2018-04-13
Tip transport:  Avion
Cazare:
Pret: de la 695  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
 Vacanta de Paste Moscova - Sankt Petersburg
 
Perioada: 06.04 - 13.04.2018 (8 zile/7 nopti) 
 
695 Euro / persoana (loc in camera dubla)
 

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece. Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala. Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii - Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica!
 

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1 (06.04): BUCURESTI - MOSCOVA Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2 (07.04): MOSCOVA Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 euro/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3 (08.04): MOSCOVA Mic dejun. Timp liber sau, optional, participarea la pranzul de Paste, la un restaurant local. Dupa masa de pranz, optional, vom vizita Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. In continuare, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova. Ziua 4 (09.04): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:20. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky 4* sau similar.

Ziua 5 (10.04): SANKT PETERSBURG Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 6 (11.04): SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional) Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 7 (12.04): SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.
 
Ziua 8 (13.04): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg - Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 12:25.

SERVICII INCLUSE: 
• transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT; 
• transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT; 
• transferuri aeroport - hotel - aeroport; 
• 7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel Korston 4* www.korston.ru/moscow sau similarsi 4 nopti in St. Petersburg la hotel Dostoevsky 4* www.dostoevsky-hotel.ru sau similar; 
• 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova; 
• tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg; 
• vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative; 
• vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria); 
• vizitarea Fortaretei Petru si Pavel; 
• vizitarea Muzeului Ermitaj; 
• insotitor roman de grup. 

NU SUNT INCLUSE: 
• taxe de aeroport: 185 EURO/persoana (pot suferi modificari); 
• taxa viza si procesare acte: 75 EURO/persoana; 
• pranz de Paste (optional): 40 Euro/persoana (bauturile nu sunt incluse); 
• bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia; 
• asigurare medicala obligatorie; 
• asigurarea storno (optionala, recomandata).

F_facebook-icon
1sigla_anat