Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Excursie la Targoviste si Mogosoaia
Galerie Foto |
Back
Forward
Excursie la Targoviste si Mogosoaia
Excursii scolare
Tara: Romania
Locatie: Targoviste
De la: 2018-09-10
Pana la: 2019-09-08
Tip transport:  Autocar
Cazare:
Pret: de la 35  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

 

TARIF: de la 35 lei/persoana 

 

Recomandare: ora de istorie 

 

TRASEU: BUCURESTI - MOGOSOAIA - TARGOVISTE - BUCURESTI 

 

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 45 persoane.   

*pentru reduceri si gratuitati  va rugam sa contactati agentia

 

 

Tariful include:
- transport cu autocarul
- insotitor din partea agentiei

 

Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice vizitate

 
Resedinta domneasca si capitala intre 1396 si 1714, orasul Targoviste a detinut, mai bine de trei secole, statutul de cel mai important centru economic, politico-militar si cultural-artistic al Tarii Romanesti.

 

Turnul Chindia a fost construit de catre domnitorul Vlad Tepes. Intre anii 1847 si 1851, turnul a fost complet restaurat de catre domnitorul Gheorghe Bibescu, forma actuala datorandu-se acestuia.


Muzeul Tiparului si al Cartii Romanesti este structurat pe sali ce reprezinta activitatea tipografica de-a lungul timpului, de la aparitia tiparului pana la editarea primelor ziare cu aparitie regulata (secolul al XIX-lea).

 

Complexul Curtea Domneasca: fost edificat intre secolele XIV-XVII, devenind centru de concepere a luptei pentru neatarnare si focar de cultura si civilizatie.

 

Palatul Mogosoaia este o cladire istorica ce a fost in posesia familiei Brancoveanu timp de aproximativ 120 de ani, trecand apoi in proprietatea familiei Bibescu. Im prezent, adaposteste Muzeul de Arta Brancoveneasca. 

 

  Tarifele sunt valabile pentru  conditiile de  mai sus. Modificarea perioadei, a numarului de  participanti sau a altor conditii, atrage dupa sine si modificari ale ofertei. 

Obiectivele turistice sunt orientative si se vor vizita in limita a 12 ore cat dureaza maxim excursia. Pentru vizitarea altor obiective ce nu se afla pe traseul mai sus mentionat, pretul se recalculeaza.

F_facebook-icon
1sigla_anat