Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Ramada 4* - Brasov
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Prahova hotel Ramada 4* - Brasov
Descriere: Acest hotel nou de lux este situat lângă centrul comercial, cultural, financiar și de afaceri al orașului, oferind servicii impecabile de 4 stele, o atmosferă elegantă și bucătărie fină. Pune la dispoziție camere foarte spațioase, unde vă puteți bucura de o atmosferă liniștită. Acestea includ Wi-Fi gratuit și 2 linii telefonice ideale pentru pregătirea întâlnirilor de afaceri. Hotelul oferă servicii de afaceri și facilități de calitate, cum ar fi o sală

Ramada 4* - Brasov
Baluri Absolvire
Tara: Romania
Locatie: Brasov
De la: 2017-05-01
Pana la: 2017-06-01
Tip transport:  Autocar
Cazare:
Pret: 675  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 

Bal de Absolvire 2017

Brasov - Ramada 4*

 

Tarif: 675 lei / persoana / pachet 3 zile / 2 nopti cu transport inclus / demipensiune. 

OFERTA VALABILA IN PERIOADA 01.05 – 01.06.2017


Acest hotel nou de lux este situat lângă centrul comercial, cultural, financiar și de afaceri al orașului, oferind servicii impecabile de 4 stele, o atmosferă elegantă și bucătărie fină.


Pune la dispoziție camere foarte spațioase, unde vă puteți bucura de o atmosferă liniștită. Acestea includ Wi-Fi gratuit și 2 linii telefonice ideale pentru pregătirea întâlnirilor de afaceri. Hotelul oferă servicii de afaceri și facilități de calitate, cum ar fi o sală de ședințe. Suitele Junior includ zonă de birou pe colț.


Brașov este cunoscut drept inima României, fiind cel mai frumos oraș din regiune. Oferă o mulțime de atracții culturale. Brașovul are un farmec distinctiv, care îl deosebește de alte orașe mari. Ramada Brașov este un punct de plecare ideal pentru a explora orașul.


Pachetul include:
- cazare cu demipensiune pentru 2 nopti in camera dubla sau tripla (o cina festiva)
- transport cu autocar clasificat pentru transport international Ploiesti - Brasov- Ploiesti
- cina festiva  cu program de animatie
- asistenta din partea agentiei pe tot parcursul evenimentului.
- acces la centrul de relaxare (sauna umeda, uscata, mini gym, wifi)


Pachetul nu include:

- intrari la obiective


Echipa de animatie si inclusive de distractie pe care le propunem elevilor: show inclusive  de percutie, hip-hop si latino dance, vocile balului – concurs de karaoke pe echipe, concurs de dans – Miss & Mister Graduation, showuri si concursuri la pachet cu multa-multa distractie pentru UN EVENIMENT DE NEUITAT!!!!!

- Animatie si distractie cu Fabian Sanchez finalist  la concursul Romanii au talent!

Percutie, muzica si dansuri latino, spectacol interactiv cu copiii marca Alsys Travel si Fabian Sanchez!

 

Program excursie:

Ziua 1: Plecare din Bucuresti catre Brasov unde se viziteaza  Biserica Neagra si centrul orasului.

Biserica Neagra:

Biserica Neagră (în germană Die Schwarze Kirche, în maghiară Fekete Templom) biserică evanghelică în stil gotic din Braşov. Construită în jurul anului 1380 (probabil începând cu 1377) şi cunoscută iniţial sub numele de Biserica Sfânta Maria, clădirea a fost parţial distrusă dupa marele incendiu din 1689, când a primit numele actual. Biserica Neagră este unul dintre cele mai reprezentative monumente de arhitectură gotică din România datând din secolele XIV-XV.

Construcţia bisericii a început serios în anul 1384 şi a fost finalizată în anul 1477. O inscripţie descoperită în zidul bisericii îl atestă ca prim ctitor pe Thomas despre care aflăm că a murit în anul 1410.

Grav avariată după incendiu, Biserica Neagră a fost refăcută cu ajutorul unor meşteri veniţi din oraşul hanseatic Danzig, pentru că meşterii locali nu mai ştiau să închidă bolţi de dimensiuni atât de mari. Noile bolţi, însă, sunt în stil baroc, nu gotic.

Planul utilizat de către arhitecţi a fost acela de bazilică cu trei nave, egale ca înălţime, înscriindu-se în tipul de biserici–hală preferate în secolele XV-XVI în spaţiul german, de unde proveneau dealtfel unii dintre arhitecţi şi meşteri.

Biserica Neagră este cel mai mare edificiu de cult în stil gotic din sud-estul Europei, măsurând 89 de metri lungime şi 38 de metri lăţime. În această biserică încap circa 5.000 de persoane.
Biserica Neagră este celebră nu doar prin dimensiunile sale ci şi prin alte lucruri: astfel, în cloponiţă se află cel mai mare clopot din spaţiul românesc, un clopot din bronz care cântăreşte 6 tone. Biserica Neagră este cunoscută şi pentru marea sa orgă având peste 4.000 de tuburi, fiind una din cele mai mari din Europa de Sud-Est. Corul susţinut de contraforţi exteriori decoraţi cu edicole care adăpostesc statui de sfinţi constituie unul din puţinele exemple de acest tip din Transilvania. Colecţia de covoare orientale a Bisericii Negre este cea mai bogată de acest tip din România. Săptămânal se organizează un concert de orgă.

Ziua 2: Se merge la Bran si se viziteaza castelul.

Cetatea Bran:

Cetatea Bran, aflata dincolo de trecatoare, spre Ardeal a fost ridicata de cavalerul teuton german Dietrich, dupa 1212. Facuta la început din lemn, ea este inlocuita de sasi cu una de piatra, zidita pe la 1377 sub domnia regelui Ludovic. Pe la sfarsitul secolului al XV - lea regele Vladislav o vinde brasovenilor, pentru 1000 de florini cu tot tinutul inconjurator. Denumirea germana “Torzburg” deriva probabil din numele Tydricus, dupa cum era denumita stana pe care cetatea a fost construita dupa 1377. Acest nume a devenit în limba maghiara “Terch” sau “Torcs”. Forma romaneasca “Turciu”, folosita mai intai de catre Mircea cel Batran ( 1413 ), s-a pastrat în numele paraului Turcu, care curge langa cetate.

Construit pe stancile abrupte ale Magurii Branului, castelul Bran era format initial dintr-un post de aparare cu doua randuri de ziduri care inchideau trecatoarea dinspre sud, din care s-au pastrat cateva fragmente, cladirea joasa a oficiului vamal care nu s-a pastrat în forma initiala, presupunandu-se ca vechea cladire a oficiului era mult mai bine intarita decat cea care i-a urmat si cetatea propriu zisa care cuprindea zidul de incinta, donjonul, turnul rotund si turnul portii. Zidul de incinta este construit din piatra bruta de calcar, portiunile cu caramida fiind ulterioare. Zidul are guri de tragere sub forma unor dreptunghiuri asezate pe verticala. Doar patru dintre aceste guri ( doua la parter si doua la etaj ) sunt asezate orizontal si inchise cu oblon gros de lemn. Acest fel de guri de tragere sunt intalnite la Cetatea Rasnov, Rupea precum si la alte cetati taranesti din Transilvania.

Luni: 12 - 18
Marți–Duminică: 9 - 18
Ultima intrare: 18
 

OPTIONAL: agentia se poate ocupa de procurare de toca, roba, esarfa, culori la alegere, si poate pune la dispozitie  fotograf / contra cost
 

 

 

F_facebook-icon
1sigla_anat