Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Vacanta de Paste in PHUKET - THAILANDA
Galerie Foto |
Back
Forward
Vacanta de Paste in PHUKET - THAILANDA
Paste in Thailanda
Tara: Thailanda
Locatie: PHUKET - THAILANDA
De la: 2018-04-01
Pana la: 2018-04-10
Tip transport:  avion
Cazare:
Pret: de la 1050  Euro
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
PHUKET - THAILANDA
 
Vacanta de Paste Phuket – Insula lui James Bond (optional) – Insula Phi Phi (optional)
 
PRET/persoana: 1.050 EURO (loc in camera dubla)

Supliment camera single: 470 EURO


Insula Phuket este situata in sudul Thailandei, fiind cea mai mare insula a acestei tari. Plajele spectaculoase cu nisip alb si fin, golfurile linistite, apele limpezi si calde, padurile tropicale, hotelurile de marca, bucataria gustoasa si - nu in ultimul rand - shoppingul si viata de noapte, fac din aceasta insula un loc perfect pentru vacanta. Phuket isi merita popularitatea datorita peisajelor inedite si deosebit de frumoase, viata de noapte bogata dar si locuri linistite pentru o relaxare deplina.
 
 
PROGRAMUL CIRCUITULUI: 

Ziua 1 (31.03): BUCURESTI - intalnire grup Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 22:30 pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Phuket, cu schimbarea cursei la Doha.

Ziua 2 (01.04): DOHA - PHUKET Plecare din Bucuresti in noaptea de 31.03 spre 01.04. Decolare la ora 00:45, sosire in Doha la 05:20 apoi imbarcare pe cursa de Phuket unde sosim la ora locala 17:35. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare hotel Grand Mercure Patong 5* (sau similar). Hotelul este situat in Patong, cea mai renumita statiune din insula. 

Ziua 3 (02.04): PHUKET Mic dejun. Mic dejun. Astazi ne vom bucura de plaja, soare si de facilitatile oferite de hotel. Doritorii pot face o vizita la unul dintre centrele spa din statiune pentru a se bucura de un masaj thailandez sau de alte tratamente corporale. 

Ziua 4 (03.04): PHUKET - INSULA lui JAMES BOND Mic dejun. Astazi va propunem o frumoasa excursie pe mare. Vom pleca dimineata de la hotel si ne vom imbarca pe un vas la bordul caruia vom primi detalii despre programul zilei. Vom naviga prin Parcul National Phang-Nga unde peisajul este spectaculos: formatiuni carstice si insule care par ca tasnesc din mare. Aici se afla si "Insula lui James Bond", locul unde a fost filmata o parte din filmul "Omul cu pistolul de aur", pelicula din celebra serie James Bond. Vom merge cu canoele prin padurea de mangrove - unica in lume - si vom vizita satul plutitor. Pranzul va fi servit pe vas. Dupa pranz, vasul va opri langa insula Naka unde vom avea timp liber pentru baie si plaja. Vom reveni la hotel. Pret informativ (minim 20 platitori): 125 EURO/ persoana. 

Ziua 5 (04.04): PHUKET - INSULA PHI PHI Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in insula Phi Phi. Considerata una dintre cele mai frumoase insule de pe glob, Phi Phi se afla la 50km distanta de Phuket si face parte din Parcul National Had Npparattara-Ko, alcatuit din sase insule. Peisajul abunda in stanci si pesteri, dar mai ales in plaje cu nisip, alb, fin, perfect. Cu ajutorul echipamentului de snorkeling pus la dispozitie pe vas vom putea admira si viata marina extrem de bogata din zona. Pranz pe vas. Vom reveni la hotel dupa ora 17:00. Pret informativ (minim 20 platitori): 125 EURO/ persoana. 

Ziua 6 - 10 (05.04 - 09.04): PHUKET - timp liber Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. In Patong plaja are doi kilometri, nisipul este auriu si apa clara. Ispitele sunt peste tot: nuca de cocos proaspata, fructe exotice „ambulante" si masaj direct pe sezlong. Cei care nu vor sa stea la plaja, se pot aventura cu ski-jetul, la parasailing sau pot alege o plimbare pe stradute, in cautare de suveniruri. Preturile sunt foarte accesibile (mai ales dupa ce le negociati). Seara, optional, puteti participa la diverse spectacole cabaret. Pret informativ: de la 35 EURO/ persoana cu rezervarea locului. 

Ziua 11: PHUKET - DOHA - BUCURESTI Dimineata devreme transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa QATAR cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 19:55.

SERVICII INCLUSE: 
• transport cu avionul Bucuresti – Phuket - Bucuresti via Doha, cu compania QATAR AIRWAYS; 
• 9 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 5* Grand Mercure Patong (sau similar); • transferuri aeroport - hotel - aeroport; 
• insotitor roman de grup 

NU SUNT INCLUSE: 
• taxele de aeroport 395 EURO/persoana (pot suferi modificari); 
• taxa de viza si procesare acte: 35 euro/persoana (se achita la agentie); 
• bacsisurile (se practica in Thailanda): 25 EURO/persoana; 
• asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice)

F_facebook-icon
1sigla_anat