Agentia de turism Alsys Travel
F_facebook-icon
Rezervari_tel
+40 21 411 26 26
Oferta_Excursie la Bran
Galerie Foto |
Back
Forward

Cazare

Cazare Romania Tarlungeni hotel Perla Ciucasului Grand Hotel 4*
Descriere: Comuna Tarlungeni este situata in depresiunea Barsei, la poalele muntelui Ciucas, la o distanta de 10 kilometri de Brasov si este strabatuta de apele paraurilor Tarlung si Zizin. Tarlungeni dateaza din secolul al XV-lea. Originea numelui comunei se trage de la raul Tarlung, care traverseaza partea de vest a comunei. Situat într-o splendidă zona din împrejurimile Braşovului, localitatea Tărlungeni, o oază de linişte şi armonie cu ape de izvor din Muntii Ciucas, lac si aer curat

Excursie la Bran
Scoala Altfel
Tara: Romania
Locatie: Bran
De la: 2017-03-01
Pana la: 2018-03-01
Tip transport:  autocar
Cazare:
Pret: de la 195  Ron
Rezervari prin telefon
Tel./Fax: +40 21 411 26 26
 
Excursie de 2 zile la Bran
 
de la 195 lei/persoana / 1 noapte  
 


Traseu: Bucuresti – Bran – Rasnov – Brasov - Bucuresti.

 

Recomandare: ora de istorie, geografie, religie.
 
Excursie 695 km
  *pentru reduceri si gratuitati  va rugam sa contactati agentia
 

Castelul Bran este unul dintre cele mai populare obiective turistice din România. Legenda potrivit căreia castelul a servit drept locatia faimosului Conte Dracula este cu siguranță motivul pentru care mulți turiști îi trec porțile. Bran este însă și unul dintre cele mai bine conservate și impresionante castele medievale din România și fostă reședință regală. Și se află la o scurta distanta de Brașov, într-un cadru natural de vis. Castelul Bran este înconjurat de culmile masivelor Bucegi și Piatra Craiului.
Cetatea medievală de la Bran a fost ridicată în secolul al XIV-lea în scopuri militare și a suferit numeroase modificări de-a lungul secolelor. În 1920, Regina Maria a României primește cetatea de la autoritățile brașovene în semn de recunoștință pentru contribuția sa la Marea Unire din 1918. Regina Maria transformă cetatea în castelul de basm de astăzi. Construcția păstrează însă multe elemente ale arhitecturii gotice medievale, care îi dau un aer misterios și fascinant.
Cetatea Râșnov este ansamblul fortificat situat pe dealul calcaros aflat la sudul orașului Râșnov din județul Brașov, unul din cele mai bine păstrate ansambluri fortificate din Transilvania. Cele mai vechi structuri păstrate până în prezent datează din secolul al XIV-lea, probabil pe locul fortificației din lemn ridicate de Cavalerii Teutoni la începutul sec. al XIII-lea.
Brasovul este atestat documentar in anul 1234 in Catalogul Ninivensis cu numele de Corona. In a doua jumatate a secolului al XIV-lea, este confirmat drept centru administrativ si eclesiastic al Tarii Barsei (Corona, Kronstadt, Brasso), "oras liber regal", unul dintre centrele economice si culturale ale Transilvaniei.
Biserica Neagră, unul dintre simbolurile oraşului Braşov. Numele actual l-a primit după ce, în 1689, incendiul care a cuprins tot oraşul a tranformat-o într-o ruină.
Biserica Neagră este cea mai mare constucţie sacrală din România, cea mai mare biserică-hală la răsărit de Viena şi unul dintre cele mai mari lăcaşe de cult medievale de la domul Sf. Ştefan din Viena pînă la Hagia Sophia din Constantinopol.
Orga Buchholz, construită în perioada romantismului timpuriu, este cea mai mare orgă mecanică din România. Sunetul ei atrage în fiecare an organişti atât din ţară cât şi din străinătate, care îşi doresc să concerteze aici. La data construirii ei, se număra printre cele mai mari orgi din Europa.
Cu excepţia Turciei, Biserica Neagră posedă cea mai mare colecţie de covoare orientale din Europa, datând din secolele XV-XVI. În turnul Bisericii Negre se află cel mai mare clopot mobil din România, cu o greutate de cca. 6.000 kg.

Ne oprim pentru o scurta vizita la Cramele Rhein din Azuga. Suveniruri. La Pivnitele Rhein & Cie Azuga 1892, recunoscute intre cele doua razboaie mondiale ca “Furnisorul Curtii Regale” a Romaniei, descoperi povestea unui vin spumant desavarsit. In prezent, Pivnitele Rhein Azuga reprezinta cea mai veche “locatie” in care se produce, fara intrerupere de-a lungul timpului, vinul spumant dupa metoda traditionala.

 

Tariful include:
-cazare 1 noapte
-regim de masa: demipensiune
-transport autocar
-insotitor din partea agentiei

 

Tariful nu include:
- biletele de intrare la obiectivele turistice


Program excursie :

Ziua 1- Intalnire cu reprezentantul agentiei si plecare spre zona Bran.
Obiective turistice : Castelul Bran si Cetatea Rasnov
Vizita Castelul Bran. Dupa aceasta vizita, masa de pranz in zona Branului, cu produse traditionale.
Seara, masa si cazare la Hotel Perla Ciucasului. Cina festiva.Foc de tabara si activitati distractive.

Ziua 2- Dupa micul dejun, timp de 2 ore copiii se vor bucura de facilitatile unitatii de cazare (echitatie, tenis, fotbal).
 La ora 12.00 ne indreptam spre Brasov.
Vizita centrul  vechi Brasov: Biserica Neagra, Strada Sforii, Piata Sfatului
Plecare spre Bucuresti.


F_facebook-icon
1sigla_anat